Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Reconstructie moord op Dean (4) in Sint-Gillis-Waas: verdachten Dave De Kock en Romy W. geven afzonderlijk hun versie van feiten

In het onderzoek naar de dood van de 4-jarige Dean Verberckmoes in januari, gaat op dit moment de reconstructie door van de feiten in het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas. De speurders willen achterhalen wat er net gebeurd is in het appartement van verdachten Dave De Kock en Romy W. De verdachten worden daarbij afzonderlijk gevraagd naar hun versie van de feiten.

  1. Op huizenjacht in... Belsele: “De vastgoedprijzen liggen in dit dorp hoger dan in Sint-Niklaas en de andere deelgemeenten”
    PREMIUM
    Belsele

    Op huizen­jacht in... Belsele: “De vastgoed­prij­zen liggen in dit dorp hoger dan in Sint-Niklaas en de andere deelgemeen­ten”

    Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Belsele bij Sint-Niklaas, waar je voor een instapklare woning 350.000 euro betaalt. Maar ook waar je in drie residentiële straten vastgoed van meer dan een miljoen euro vindt.