bfs
Volledig scherm
© bfs

Plannen voor vernieuwd Houtvoort helemaal klaar: werkzaamheden starten eind volgend jaar

Sint-Gillis-WaasDe start van de heraanleg van de Houtvoortsite wordt voorzien in de tweede helft van volgend jaar. Het ontwerp voor de sportsite werd tijdens de voorbije gemeenteraad goedgekeurd. In de nieuwe plannen voor Houtvoort zijn onder meer multifunctionele terreinen, een nieuw skatepark en een uitgebreid mountainbikeparcours opgenomen.

 1. Heraanleg N450 uit de startblokken: “Vier maanden moeilijk bereikbaar maar achteraf wel rustiger slapen”
  PREMIUM
  Verrebroek

  Heraanleg N450 uit de startblok­ken: “Vier maanden moeilijk bereikbaar maar achteraf wel rustiger slapen”

  Een aannemer is gestart met het opbreken van de Verrebroekstraat (N450). De drukke verbindingsweg naar de polderdorpen en de haven zal vier maanden afgesloten zijn. Handelaars en horecamensen kunnen dan al eens morren, maar Benji Warrens trakteerde de arbeiders op koffie. Toch beseft hij maar al te goed dat het een moeilijke periode wordt voor zijn horecazaak ’t Wit Huis. “Maar het is een offer dat ik met plezier breng.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).