vlnr boven: Matthias Van Zele, Harry De Wolf, Chantal Vergauwen, Marita Meul en Pascal Buytaert (Wilbert Dhondt ontbreekt op de foto)
vlnr onder: Herwin De Kind, Greet Van Moer, Maaike De Rudder en Tom Ruts
Volledig scherm
vlnr boven: Matthias Van Zele, Harry De Wolf, Chantal Vergauwen, Marita Meul en Pascal Buytaert (Wilbert Dhondt ontbreekt op de foto) vlnr onder: Herwin De Kind, Greet Van Moer, Maaike De Rudder en Tom Ruts © Kristof Pieters

Nieuwe coalitie zet in op verjonging en vernieuwing

De nieuwe bestuursploeg van Sint-Gillis-Waas is maandag officieel voorgesteld. CD&V en Groen trekken voluit de kaart van verjonging en vernieuwing. Maaike De Rudder (25) wordt de jongste burgemeester van ons land. Daarnaast is er een grote stoelendans bij CD&V waarbij drie schepenen halfweg de legislatuur worden vervangen.

3 reacties

 • Frank Bauwens

  4 jaar geleden
  Verjonging bij groen, een jong gepensioneerde
 • Jeanne Van Landeghem

  4 jaar geleden
  Een goede burgemeester moet kunnen rekenen.en dat kan ze als de beste. Ik ben met pensioen wat weet ik over het burgemeesterschap ?????
 • Ston Dw

  4 jaar geleden
  Ik ga volgende verkiezing niet meer stemmen, wat helpt het dat die met de meeste stemmen het toch niet haalt, zulke vriendjespolitiek, en één van 25 jaar, wat weet die nu van het leven????
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.