Om aan het loopevenement te mogen deelnemen moet er eerst 2.500 euro ingezameld worden
Volledig scherm
Om aan het loopevenement te mogen deelnemen moet er eerst 2.500 euro ingezameld worden © rv

Lokale afdeling N-VA loopt ‘100km run Kom op Tegen Kanker’: “Eerbetoon aan overleden bestuurslid Benita”

Sint-Gillis-WaasDe lokale afdeling van N-VA in Sint-Gillis-Waas loopt in maart van volgend jaar de ‘100km run van Kom op Tegen Kanker’. Om aan het startgeld van 2.500 euro te geraken organiseren de sporters de komende tijd verschillende acties.

 1. Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkbasis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkba­sis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt

  Sint in de Piste moet na een succeseditie met meer dan 34.000 verkochte tickets op zoek naar een nieuwe, tijdelijk locatie voor volgend jaar, als de Grote Markt in Sint-Niklaas wordt heraangelegd. De terreinen van SVK zijn alvast dé grote kanshebbers om het evenement in 2023 te ontvangen. “Voor ons evenement is parking en bereikbaarheid zeer belangrijk.”
 2. Stuur eens een wenskaartje naar een onbekende! “Elke inwoner een hartverwarmende wens bezorgen. Hoe mooi zou dat zijn?”
  Beveren/Sint-Niklaas/Zwijndrecht

  Stuur eens een wenskaart­je naar een onbekende! “Elke inwoner een hartverwar­men­de wens bezorgen. Hoe mooi zou dat zijn?”

  Elk jaar sturen we wenskaarten naar familie, vrienden en collega’s, maar waarom zouden we dat niet eens doen naar mensen die we niet kennen? Dat is de inzet van een opvallende eindejaarsactie van Zorgpunt Waasland. Verspreid over een zestigtal locaties in Beveren, Sint-Niklaas en Zwijndrecht worden er brievenbussen geplaatst waar iedereen een kaartje in kan stoppen.