Jeugdhuis Den Biel sloot in 2017 de deuren en zal nu als huurzaal worden aangeboden.
Volledig scherm
Jeugdhuis Den Biel sloot in 2017 de deuren en zal nu als huurzaal worden aangeboden. © JVS

Leegstaand jeugdhuis Den Biel wordt huurzaal

De nieuwe bestuursploeg in Sint-Gillis-Waas gaat het leegstaand jeugdhuis Den Biel aanbieden als huurzaal. Reanimatiepogingen van de jeugdhuiswerking draaiden immers op een sisser uit. In een eerste fase wordt de zaal exclusief voorbehouden aan jeugdverengingen, maar als de interesse onvoldoende is, zal de infrastructuur voor iedereen ter beschikking worden gesteld.

0 reacties

  1. Moeder steelt samen met haar kinderen 47.000 euro bij bejaarde buurman: “Hij was verliefd op mij en liet ons maar niet gerust”
    PREMIUM

    Moeder steelt samen met haar kinderen 47.000 euro bij bejaarde buurman: “Hij was verliefd op mij en liet ons maar niet gerust”

    Foto’s van haar kinderen met een resem bankbiljetten op Facebook deden haar de das om. Maandag stond S.S. (35) voor de Dendermondse rechter omdat ze haar 86-jarige buurman, die in hetzelfde flatgebouw in Sint-Niklaas woonde, bestal voor zo’n 47.000 euro. Fraai was het beeld in de rechtbank niet: S.S. staat voor meer dan één misdaad terecht, en ze bleek er niet vies van om haar eigen kinderen voor de bus te werpen.
    Sint-Niklaas