Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Klopjacht op inbreker in omgeving Potterstraat

Sint-PauwelsDe politie heeft vrijdagavond een klopjacht met speurhond ingezet op een inbreker. Die had een huis doorzocht in de Potterstraat in Sint-Pauwels en geld meegenomen.

 1. Zo VeloVeilig is Sint-Gillis-Waas: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  sint-gillis-waas

  Zo VeloVeilig is Sint-Gil­lis-Waas: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Sint-Gillis-Waas hebben 78 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Van een kerk tot een Cultureel Centrum: Op deze 7 blokplekjes in Waasland en Dendermonde ga jij een succesvolle examenperiode tegemoet
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van een kerk tot een Cultureel Centrum: Op deze 7 blokplek­jes in Waasland en Dendermon­de ga jij een succesvol­le examenperi­o­de tegemoet

  Zit jij al volop in de blokperiode en kan je je thuis niet goed concentreren? Studeer je liever terwijl je omringd bent door andere studenten? Dan is een gemeenschappelijk blokplek exact wat je zoekt. Van de Sint-Petruskerk in Bazel tot het Cultureel Centrum in Lokeren: Op deze 7 blokplekjes in Waasland en Dendermonde ga jij een succesvolle examenperiode tegemoet.