PREMIUM
Gemeente belooft meer snelheidshandhaving in nieuw mobiliteitsplan: “De vraag om controle leeft sterk bij onze inwoners”
Sint-Gillis-WaasDe gemeente Sint-Gillis-Waas heeft een nieuw mobiliteitsplan klaar. Daarin wordt 30 kilometer per uur de norm in woonkernen, en 50 kilometer per uur daarbuiten. Er worden ook meer snelheidscontroles beloofd. Maar volgens de oppositie zit het plan vol “onlogische” aanpassingen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
‘Commerciële parkeerkelderbouwers kunnen redding binnenstad Hulst zijn’
Hulst -
WEER. Helder weer in Sint-Gillis-Waas vanochtend
In de ochtend en de middag is er in Sint-Gillis-Waas weinig bewolking. Er waait een zwakke wind vanuit het oosten. De temperatuur loopt op tot 28 graden. -
Wie luxe wilt uitstralen, kiest het best voor een onopvallende, simpele handtas
Gedaan met handtassen vol glitters, goud en tierlantijntjes. Cleane, gestroomlijnde tassen zijn deze zomer een echte hit. Want dat past perfect bij de nieuwste modetrend, quiet luxury, waarbij je kiest voor eenvoud. Simpel, maar niet minder luxueus! Wij selecteerden 15 minimalistische tassen die passen bij de hype én een levenlang meegaan. -
-
Fietsers botsen in Zandstraat
Beveren -
Mijnenergie
Hoeveel meer betaal je vandaag voor een vast tarief dan vóór de energiecrisis?
In 2022 bereikten de energieprijzen een recordniveau. De consument kon toen een tijdlang enkel nog voor een variabel tarief opteren. Ondertussen bieden vier energieleveranciers opnieuw een vast tarief aan. Maar waar bevinden de prijzen hiervan zich ten opzichte van de - stabiele - energiemarkt die we voor de crisis kenden? En zijn er grote verschillen van leverancier tot leverancier? Mijnenergie.be overloopt de cijfers. -
PREMIUM
NET OPEN. Buurtrestaurant De Griel serveert menu voor 9,7 euro: “En dat voor een moot kabeljauw met verse asperges”
In Beveren heeft het nieuwe buurtrestaurant De Griel de deuren geopend. Het moet een plek worden waar iedereen gezellig kan komen tafelen aan erg democratische prijzen. Het is tegelijk ook een tewerkstellingsproject. Chef Kurt Vermeulen (51) geeft zijn kennis en ervaring door aan zijn keukenploeg. Het personeel kan dan later doorstromen naar een job in de horeca.Beveren -
PREMIUM
NET OPEN: Jonas bakt opnieuw frietjes in Pom De Teir: “Enorm naar uitgekeken”
Sint-Niklaas