Er kan onder meer worden meegereden in een pluktreintje.
Volledig scherm
Er kan onder meer worden meegereden in een pluktreintje. © Kristof Pieters

Fruitbedrijven openen de deuren voor Bloesembeleefbal, maar wel amper nog bloesems

Naar jaarlijkse traditie openen ook dit jaar verschillende fruitbedrijven in Sint-Gillis-Waas hun deuren op woensdag 1 mei voor het Bloesembeleefbal. Door het zachte voorjaar zijn de fruitbomen wel al bijna uitgebloeid.

0 reacties

 1. “Verkleumd in de desolate Wase polder: dat was de perfecte coverfoto voor die plaat”: het verhaal van Anton Marin, al 25 jaar de vormgever van Hooverphonic
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  “Verkleumd in de desolate Wase polder: dat was de perfecte coverfoto voor die plaat”: het verhaal van Anton Marin, al 25 jaar de vormgever van Hooverpho­nic

  Al sinds het prille begin neemt hij het artwork van Hooverphonic voor zijn rekening. Vormgever Anton Marin bepaalde op die manier mee het imago van de band. De expo ‘Mad about Hooverphonic’, die nu loopt in concertzaal De Casino in Sint-Niklaas, schetst een mooi beeld van de evolutie van de band de voorbije kwarteeuw. “Ik heb voor heel wat bands gewerkt, maar Hooverphonic was altijd de kers op de taart.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"