Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Fietsster aangereden door bestelwagen

Sint-Gillis-WaasOp het kruispunt van de Potterstraat met de Beekstraat in Sint-Pauwels werd donderdag een fietsster aangereden door een bestelwagen met aanhangwagen die rechts wou afslaan.

 1. Ultraloper Dimitri start in De Klinge aan ‘Belgian Border Run’: “17 dagen lang twee marathons per dag”
  PREMIUM
  De Klinge/Nieuwerkerken

  Ultraloper Dimitri start in De Klinge aan ‘Belgian Border Run’: “17 dagen lang twee marathons per dag”

  In het Wase grensdorp De Klinge heeft de Aalsterse ultraloper Dimitri Paerewyck (37) zondagochtend de aftrap gegeven van zijn sportieve uitdaging om op 17 dagen tijd 1.384 kilometer langs de grens met de Belgische buurlanden te lopen: goed voor twee marathons per dag. “Ik doe het voor mijn overleden vader en Kom op tegen Kanker”, zegt de dappere loper.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).