Woonzorgcentrum De Kroon sluit tot 19 april de deuren voor bezoekers.
Volledig scherm
Woonzorgcentrum De Kroon sluit tot 19 april de deuren voor bezoekers. © JVS

Eerste evenementen geschrapt, woonzorgcentrum sluit deuren voor bezoekers

Ook in Sint-Gillis-Waas worden de eerste evenementen geschrapt naar aanleiding van het coronavirus. Het gaat over een infovergadering in De Klinge, de opendeurdag van het Welzijnshuis, een boekvoorstelling in de bib, de aanplanting van het geboortebos en een seniorenbal. Het woonzorgcentrum sluit tot 19 april de deuren voor externe bezoekers. 

 1. Meino Rozendal (Vamos Stekene-Sint Gillis Waas): “Geen enkele club uit de streek zag het zitten om de competitie voort te zetten”
  VOLLEYBAL NATIONALE 1 VROUWEN

  Meino Rozendal (Vamos Stekene-Sint Gillis Waas): “Geen enkele club uit de streek zag het zitten om de competitie voort te zetten”

  Vamos Stekene-Sint Gillis Waas had al een aantal weken geleden beslist dat - zelfs wanneer de competitie hervat zou worden - het niet mee wilde stappen in een risicovolle onderneming met wedstrijden. De veiligheid komt te veel in het gedrang dixit trainer-coach Meino Rozendal. Dit weekend maakte Volley Vlaanderen bekend dat de huidige competitie - met uitzondering van de Liga - definitief wordt stopgezet in alle reeksen.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten