Romy W. (links) en haar vriend Dave De Kock (midden) zijn allebei aangehouden op verdenking van moord op en betrokkenheid bij de dood van Dean Verberckmoes (4).
Volledig scherm
PREMIUM
Romy W. (links) en haar vriend Dave De Kock (midden) zijn allebei aangehouden op verdenking van moord op en betrokkenheid bij de dood van Dean Verberckmoes (4). © RV

Dean mogelijk al gestorven in appartement waar hij net nog kerst vierde

Was Dean Verberckmoes nog in leven toen Dave De Kock met hem naar Nederland trok, of was de jongen toen al overleden? Dat is de cruciale vraag waarover speurders zich buigen. Zij houden er steeds meer rekening mee dat de 4-jarige kleuter al in België om het leven gebracht is, en voerden een sporenonderzoek uit in het appartement in Sint-Gillis-Waas waar De Kock samenwoonde met zijn vriendin, die gisteren ook is aangehouden. In datzelfde appartement vierde Dean nog geen maand geleden kerst.

38 reacties

 • MARTINA HEREMANS

  4 maanden geleden
  van kinderen blijf je af sterkte aan jullie allemaal
 • karina de smet

  4 maanden geleden
  Die moeder was al aan het einde van haar latijn en ik denk dat je dan al blij bent met iemand die je helpt. Maar ze was beter naar kind en gezin gegaan,daar hulp gaan vragen maar zal dan weer veel geld kosten en voor een alleenstaande moeder ook niet altijd gemakkelijk. Spijtig dat ze op iemand heeft vertrouwd die natuurlijk liet uitschijnen hoe goed hij wel was.Ik denk dat hier in België nog heel veel werk is om mensen echt te helpen en dan ook vooral alleenstaanden. Sterkte elke,We love Dean💖
 • Jan vanderwallen

  4 maanden geleden
  Men wist dat de dader niet behandelbaar was en toch werd hij niet opgevolgd. Een verbod op contact met kinderen was het minste wat kon gedaan worden.
 • roger Rymen

  4 maanden geleden
  Hij "kiest" de lange procedure in Nederland en verzet zich tegen uitlevering! Heeft die man nog te kiezen? Dean heeft ook geen keuze gehad. Maar blijkbaar weet hij goed dat strafspraak in Nederland nog toleranter is dan in België en maakt hij daar misbruik van.
 • Johnny Anthonissens

  4 maanden geleden
  In België berechten ; zijn adres is hier , Nederland is enkel gebruikt als dumpplaats , ongeacht waar de moord is gebeurd. Feit dat hij het Belgische gerecht wil ontlopen zegt genoeg .