Het politiekantoor van Sint-Gillis-Waas is gehuisvest vlak naast de parkeerplaatsen op het kerkplein
Volledig scherm
Het politiekantoor van Sint-Gillis-Waas is gehuisvest vlak naast de parkeerplaatsen op het kerkplein © bfs

Claxonneren naast politiekantoor om echtgenote uit café te krijgen: nooit een goed idee met
1,29 promille in het bloed

Sint-Gillis-Waas/Vrasene/Sint-NiklaasClaxonneren vlak naast een politiebureau als je een glas te veel op hebt: nooit een goed idee. Dat ondervond een man uit Vrasene die vanuit zijn geparkeerde wagen luid toeterend zijn treuzelende vrouw aanspoorde om een café in Sint-Gillis-Waas te verlaten, en zo zelf de agenten alarmeerde. Het leverde hem een boete en een rijverbod op.

 1. Nisa (22) werd drie keer gekroond tot Miss, en organiseert nu haar eigen verkiezing: “Mijn wedstrijd zal wél eerlijk verlopen”
  Sint-Pauwels

  Nisa (22) werd drie keer gekroond tot Miss, en organi­seert nu haar eigen verkiezing: “Mijn wedstrijd zal wél eerlijk verlopen”

  Nisa Van Baelen uit Sint-Pauwels werd tot driemaal toe gekroond als Miss, en organiseert met ‘Miss Model’ nu ook haar eigen schoonheidswedstrijd. Die moet eerlijker verlopen dan de verkiezingen waaraan ze in het verleden zelf deelnam. “Bij mijn wedstrijd is de winnares niet van op voorhand gekend, en worden de beloofde prijzen ook effectief gegéven”, maakt ze zich sterk.
 2. Supermarkt ’t Sparreke sluit na 22 jaar definitief de deuren: “Op zondag kwamen de mannen om boodschappen want dan stonden de pintjes in de koeltoog”
  PREMIUM
  Haasdonk

  Supermarkt ’t Sparreke sluit na 22 jaar definitief de deuren: “Op zondag kwamen de mannen om boodschap­pen want dan stonden de pintjes in de koeltoog”

  De buurtsupermarkt ’t Sparreke zal zaterdag voor de allerlaatste keer klanten ontvangen. Uitbaters Rudy Van Raemdonck (60) en Ingrid De Roover (58) gaan daarna genieten van een verdiend pensioen. Het is wel met hartzeer. “Na 22 jaar ken je bijna het hele dorp natuurlijk. 99 procent van de klanten spreken we gewoon aan bij hun voornaam.”