Steven Tack en Lynn De Kimpe sluiten eind april definitief hun brasserie 7'nivoo
Volledig scherm
Steven Tack en Lynn De Kimpe sluiten eind april definitief hun brasserie 7'nivoo © jvs

Brasserie 7'nivoo sluit de deuren en wordt bar Axl: “Jonge en trendy horecazaak zonder warme keuken”

Sint-Gillis-WaasBrasserie 7’nivoo op het Burgemeester Omer De Meyplein sluit eind april definitief de deuren en wordt daarna verbouwd tot bar Axl. “Een trendy horecazaak met wijnen, cocktails en tapas, maar zonder keuken”, kondigen uitbaters Lynn De Kimpe en Steven Tack aan. Het koppel runt ook kapsalon Knip & Pint achteraan hetzelfde gebouw. Dat komt na de verbouwing vooraan te zitten.

 1. Ooit duizenden voetbalfans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebegeleiding”
  PREMIUM

  Ooit duizenden voetbal­fans, nu akelig lege tribunes en 0 punten... De ondergang van SKN Sint-Niklaas: “En toen moesten de spelers trainen onder politiebe­ge­lei­ding”

  Het kan verkeren. SKN Sint-Niklaas in Nieuwkerken voetbalde tien jaar geleden voor volle tribunes in tweede nationale tegen onder andere Antwerp. Vandaag verkoopt de club nog amper 14 tickets bij thuiswedstrijden en verliest ze aan de lopende band met monsterscores à la 17-1. Hoe kon het zo fout gaan met het ooit beloftevolle SKN? We zochten het uit en praatten met de protagonisten in het verhaal. “Dat ik op groot geld uit was? Allemaal leugens.”
  Nieuwkerken-Waas
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.