vlnr: Erika Oelbrandt, Nena De Nys, Michèle Cuvelier van Studio Brussel (groene haarband) Caroline Van Goethem, Karolien Devriendt
Volledig scherm
vlnr: Erika Oelbrandt, Nena De Nys, Michèle Cuvelier van Studio Brussel (groene haarband) Caroline Van Goethem, Karolien Devriendt © Kristof Pieters

Best Pittig schenkt 2.900 euro aan Berrefonds en Mucovereniging

De gedreven dames van ‘Best Pittig Sint-Gillis-Waas’ hebben 2.900 euro overhandigd aan presentatrice Michèle Cuvelier van Music For Life in domein Puyenbroek. 

 1. “Droom is om hem nog één keer met lichtjes te zien schitteren”: wie heeft oplossing voor de 12 meter hoge spar van Julien (80)?
  Sint-Niklaas

  “Droom is om hem nog één keer met lichtjes te zien schitteren”: wie heeft oplossing voor de 12 meter hoge spar van Julien (80)?

  Begin jaren 90 was het nog een kleine kerstboom, die door een sterfgeval in de kerstperiode indertijd een bijzondere betekenis en zelfs een naam kreeg. Vele jaren lang hing Julien De Dauw (80) lichtjes in ‘nonkel Jules’ in zijn voortuin, om zijn overleden schoonbroer in de kerstperiode te gedenken. De intussen 12 meter hoge spar is echter te groot geworden voor Julien, die nu een oproep doet aan steden, gemeenten en firma’s. “Wie wil mijn spar ophalen om hem in deze kerstperiode een mooi plaatsje te geven? Het zou een droom zijn om ‘nonkel Jules’ nog één keer te zien schitteren.” Het Sint-Niklase stadsbestuur gaat de mogelijkheden bekijken.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok