Burgemeester Maaike De Rudder
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Maaike De Rudder © rv

BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt het gemeentepark een make-over? Komt er meer plaats voor sportclubs? Wanneer kunnen agenten hun intrek nemen in het nieuw politiegebouw?

Sint-Gillis-WaasDe bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd dus voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Sint-Gillis-Waas, een gemeente die met twee ambitieuze projecten haar dorpskern een ander uitzicht wil geven.

 1. Twee brandweermannen krijgen klappen van dolgedraaide chauffeur tijdens dringende interventie
  Sint-Niklaas

  Twee brandweer­man­nen krijgen klappen van dolgedraai­de chauffeur tijdens dringende interven­tie

  Twee brandweermannen van de Hulpverleningszone Waasland hebben vrijdagochtend klappen gekregen van een dolgedraaide bestuurder. Die ging door het lint omdat hij voorbij was gestoken door een brandweerwagen op weg naar een dringende interventie. Zonecommandant Thierry Van Goethem spreekt van een verontrustende evolutie. “Eerder is een ambulancier al permanent arbeidsongeschikt verklaard na een trap van een patiënt.”
 2. Van kajakken tot meezingen op de Ketnet Zomertour: met deze 7 activiteiten in het Waasland en Dendermonde kan jouw zomer niet meer stuk
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van kajakken tot meezingen op de Ketnet Zomertour: met deze 7 activitei­ten in het Waasland en Dendermon­de kan jouw zomer niet meer stuk

  De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent eindelijk tijd om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met onze tips ongetwijfeld verandering in. Van kajakken op de Dender tot meezingen op de Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas: met deze 7 activiteiten voor de zomervakantie in het Waasland en Dendermonde kan jouw zomervakantie alvast niet meer stuk.