1. Woonzorgcentrum Het Hof helemaal in het nieuw na twee jaar verbouwen: “Bewoners hebben nu een nog mooier uitzicht op het stadsleven en onze tuin”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Woonzorg­cen­trum Het Hof helemaal in het nieuw na twee jaar verbouwen: “Bewoners hebben nu een nog mooier uitzicht op het stadsleven en onze tuin”

  Woonzorgcentrum Het Hof in de Hofstraat in Sint-Niklaas is na twee jaar klaar met verbouwen. Het nieuwe complex baadt in warmte en licht, beschikt over ruime terrassen en moderne badkamers en heeft plaats voor in totaal 120 bewoners. “Het woonzorgcentrum bleef bewoond tijdens de verbouwingen: een hele uitdaging”, klinkt het.
 2. Van Haar, Baard & Snor tot Bartist: hier laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt na Movember in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van Haar, Baard & Snor tot Bartist: hier laat je je in de watten leggen met een professio­ne­le scheer­beurt na Movember in Waasland en Dendermon­de

  Tijdens maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. Heb jij deze maand deelgenomen aan Movember? Dan zal je wel een scheerbeurt kunnen gebruiken. Van Haar, Baard en Snor in Lokeren tot Bartist in Dendermonde: bij deze vijf barbiers en herenkapsalons laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt in Waasland en Dendermonde.

Populair in HLN+ REGIO

 1. Stad krijgt 2,1 miljoen euro voor welzijn: “Geld zal onder meer gebruikt worden om discriminatie op woningmarkt tegen te gaan”
  Sint-Niklaas

  Stad krijgt 2,1 miljoen euro voor welzijn: “Geld zal onder meer gebruikt worden om discrimina­tie op woning­markt tegen te gaan”

  Het stadsbestuur krijgt verspreid over drie jaar in totaal 2,1 miljoen euro aan Vlaamse subsidies om 11 concrete actiepunten rond samenleven en diversiteit van haar ‘Plan Samenleven’ uit te voeren. Een van die projecten is het uitvoeren van correspondentietesten om te zien of er sprake is van discriminatie is bij de verkoop of het verhuren van woningen in de stad.
 1. Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkbasis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkba­sis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt

  Sint in de Piste moet na een succeseditie met meer dan 34.000 verkochte tickets op zoek naar een nieuwe, tijdelijk locatie voor volgend jaar, als de Grote Markt in Sint-Niklaas wordt heraangelegd. De terreinen van SVK zijn alvast dé grote kanshebbers om het evenement in 2023 te ontvangen. “Voor ons evenement is parking en bereikbaarheid zeer belangrijk.”
 2. Bakkerij De Rycke fusioneert na zes generaties met Wauters: “We bakken 5.000 broden per dag. Enkel door schaalvergroting blijft de stiel rendabel”
  PREMIUM
  Temse/Sint-Niklaas/Hamme

  Bakkerij De Rycke fusioneert na zes generaties met Wauters: “We bakken 5.000 broden per dag. Enkel door schaalver­gro­ting blijft de stiel rendabel”

  De bekende Wase bakkerij De Rycke neemt na zes generaties afscheid van haar klanten. De vier winkels sluiten volgende maand de deuren maar de grote bakkerij aan de Pontweg wordt samen met het personeel overgenomen door de bakkersfamilie Wauters, ook een gevestigde waarde in de regio. Die gaat de productiecapaciteit zelfs verhogen tot 5.000 broden per dag.
 3. Nederlandse tweeling viert verjaardag met 40 vrienden in Rode Duivelstenue op Vestingcross Hulst: “Weddenschap voor ons 65ste levensjaar”
  Hulst

  Nederland­se tweeling viert verjaardag met 40 vrienden in Rode Duivelste­nue op Vesting­cross Hulst: “Wedden­schap voor ons 65ste levensjaar”

  Geen betere plek zondag om de wedstrijd van de Duivels tegen Marokko op groot scherm te volgen dan de Vestingcross in het Nederlandse Hulst. De Nederlandse tweeling Paul en Annette Strooband kwam er samen met 40 vrienden in Rode Duivelsshirt naar de match kijken. Jammer genoeg zorgden de Duivels niet voor de kers op de verjaardagstaart door hun verlies tegen de Marokkanen.