Zara Rutherford bij haar terugkeer in Wevelgem na haar soloreis van vijf maanden. Hier poseert ze trots met de certificaten van haar wereldrecord
Volledig scherm
PREMIUM
Zara Rutherford bij haar terugkeer in Wevelgem na haar soloreis van vijf maanden. Hier poseert ze trots met de certificaten van haar wereldrecord © Maxime Petit

Zara (19) is jongste vrouw die ooit alleen de wereld rond vloog: “Zo blij dat het gelukt is”

Wevelgem / Sint-Genesius-RodeOnder massale persbelangstelling en een groot applaus landde Zara Rutherford donderdagmiddag op het vliegveld Kortrijk-Wevelgem. Na een wereldreis van 5 maanden is ze de jongste vrouw ooit die helemaal alleen de wereld rond vloog. “Het is soms heel moeilijk geweest, maar ik ben zo blij dat het gelukt is”, glundert de Belgisch-Britse Zara.

 1. Brusselse Regering stelt plannen voor Europese Wijk voor: “Willen er een levendige en gemengde buurt van maken”
  Brussel

  Brusselse Regering stelt plannen voor Europese Wijk voor: “Willen er een levendige en gemengde buurt van maken”

  Donderdag presenteerden Brussels minister president Rudi Vervoort (PS), Brussels minister van Stedenbouw en Erfgoed Pascal Smet (one.brussels-Vooruit) en schepen van Stedenbouw en Openbare Ruimte Ans Persoons (one.brussels-Vooruit) de plannen voor de transformatie van de Europese Wijk. Die wijk zal op termijn een buurt worden die de Europese instellingen, buurtbewoners en duurzaamheid met elkaar verzoent.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.