Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP

Vrijwilligers helpen om zwerfkattenprobleem aan te pakken

 1. Eerstelijnszone Zennevallei coördineert binnenkort grote prikcampagne: “Hopelijk in mei starten met vaccinatie van bevolking”
  PREMIUM
  Halle

  Eerste­lijns­zo­ne Zenneval­lei coördi­neert binnenkort grote prikcampag­ne: “Hopelijk in mei starten met vaccinatie van bevolking”

  De Eerstelijnszone Zennevallei overlegt volgende week met gemeentebesturen, artsen, apothekers en andere zorgverstrekkers over de vaccinatie van de 135.000 inwoners. Hoeveel vaccinatiecentra er moeten ingericht worden is nog onduidelijk, maar voorzitter Johan Luyckfasseel en zijn team treffen achter de schermen wel al de voorbereidingen. “De samenwerking verloopt prima”, zegt hij. “Als alles volgens plan verloopt, kunnen we de bevolking vanaf mei vaccineren.”
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is