De Kastanjeboomlaan in Sint-Genesius-Rode. Normaal gezien een zeer rustige buurt waar je vanaf de straatkant hoogstens het dak van de majestueuze villa's kan zien staan.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kastanjeboomlaan in Sint-Genesius-Rode. Normaal gezien een zeer rustige buurt waar je vanaf de straatkant hoogstens het dak van de majestueuze villa's kan zien staan. © Tom Vierendeels

Villa wordt lockdowndancing: illegale fuiven met tot honderd gasten én iemand op de uitkijk voor de politie

Sint-Genesius-RodeIn één van de honderden majestueuze villa’s die Sint-Genesius-Rode rijk is, heeft de politie afgelopen weekend een fuif moeten stilleggen. Niet voor het eerst, want begin deze maand werden er al 76 feestvierders betrapt. Nu ging het om 45 personen. Mogelijk waren er telkens tot zelfs honderd personen aanwezig en er zullen waarschijnlijk al meer fuiven hebben plaatsgevonden. De organisatrice betaalt zelfs iemand om op uitkijk voor de politie te staan. 

46 reacties

 • Jules Vermeers

  1 maand geleden
  Villa verbeurt en echte straffen zelf de nieuwe aanpassing is voor velen nog een grapje maar helaas voor onschuldigen de dood !
 • ralph ERNST

  2 maanden geleden
  Gewoon de villa verbeurd verklaren. Zulke mensen kun je maar raken door diep in hun portemonaie te zitten !
 • FRANÇOIS GORIS

  2 maanden geleden
  In plaats van 250€ boete 500€ boete en telkens ze nadien nog opgepakt worden 1000€ boete als ze dit dikwijls moeten betalen zullen ze het wel afleren
 • guy van meeuwen

  2 maanden geleden
  En dat het toffe jongens zijn dat willen we weten. Villa verkopen en dat geldt in de zorg steken. Die lachen gewoon met € 250,00 boete maar ons kent ons, en dat gaat in de nieuwe extra grote doofpot.
 • Timmie Smet

  2 maanden geleden
  Dat bevestigt het nogmaals: iedereen wordt gestraft door acties van enkelen
 1. Leden van geloofsgemeenschap sloegen Jean-Marie (35) dood in Ter Kamerenbos: dinsdag debatten over straf
  Brussel

  Leden van geloofsge­meen­schap sloegen Jean-Ma­rie (35) dood in Ter Kamerenbos: dinsdag debatten over straf

  Het hof van assisen van Brussel heeft dinsdag iets na middernacht de vier beschuldigden schuldig bevonden aan slagen en verwondingen met de dood tot gevolg, zonder de intentie om te doden op Jean-Marie Monzibila. Zijn verminkte lichaam werd in augustus 2009 teruggevonden in het Ter Kamerenbos in Brussel. De vier, leden van een religieuze gemeenschap waar ook Monzibila lid van was, hadden naar eigen zeggen een gebedswake gehouden voor hem.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken