Acteur en zanger Mathias Vergels (26) stak zelf de handen uit de mouwen toen hij aan het station van Sint-Genesius-Rode een hoop afval zag liggen.
Volledig scherm
Acteur en zanger Mathias Vergels (26) stak zelf de handen uit de mouwen toen hij aan het station van Sint-Genesius-Rode een hoop afval zag liggen. © rv

VIDEO. Acteur en zanger Mathias Vergels maakt zich boos op sluikstorters en gaat dan maar zelf aan de slag

Acteur en zanger Mathias Vergels (26) stak zelf de handen uit de mouwen toen hij aan het station van Sint-Genesius-Rode een hoop afval zag liggen. Hij ruimde alles op en had ook nog een uitgesproken boodschap voor de sluikstorters.

5 reacties

 • Anthony Peeters

  2 jaar geleden
  Moest hem nu alles opgeruimd hebben en dit niet gefilmd en op Facebook of twitter gezet hebben dan respect dit voelt gewoon weer aan als aandacht vragen
 • Kris Kras

  2 jaar geleden
  Sommige steden bieden hulp aan degenen die de troep van anderen opruimen. De zwerfvuilmeesters krijgen ook het nodige materiaal zodat ze niet met blote handen moeten werken. Volgende keer misschien eerst eens informeren bij je gemeente, Matthias. Toch een hartverwarmende dankje aan jou en al die anderen die onze omgeving netjes en dus leefbaar houden.
 • ludo verbueken

  2 jaar geleden
  Ja kwieke er zijn tal van wetten daarover maar als men ze niet uitvoert hebben die wetten geen nut he
 • Rudolphe V.DeBaere

  2 jaar geleden
  De woorden van Kennedy toegepast : Do not ask what your country can do for you but what you can do for your country.
 • Roger Rymen

  2 jaar geleden
  Een gemeende proficiat Mathias, maar kan je ook eens in Kontich, in de Ooststatiestraat de dagelijkse rommel komen opkuisen aub?
 1. Crash op Binnenring Beersel na klapband: wagen knalt tegen signalisatie in zijberm
  Beersel

  Crash op Binnenring Beersel na klapband: wagen knalt tegen signalisa­tie in zijberm

  Een bestuurder van een personenwagen verloor zaterdagochtend omstreeks 9 uur de controle over het stuur op de Brusselse Binnenring. Door een klapband ging zijn wagen aan het slingeren en de auto belandde in de zijberm. Het voertuig raakte een signalisatiebord en kwam in de berm tot stilstand. De hulpdiensten rukten meteen uit maar de man bleef ongedeerd. Hij werd wel naar het ziekenhuis gebracht voor controle. De verkeershinder bleef beperkt. Een rijstrook werd een uur lang afgesloten voor het verkeer.
 2. Voormalig commissaris Pierre Vandersmissen vangt bot voor rechtbank: “Beledigingen binnen grenzen van vrije meningsuiting”
  Brussel

  Voormalig commissa­ris Pierre Vandersmis­sen vangt bot voor rechtbank: “Beledigin­gen binnen grenzen van vrije meningsui­ting”

  Advocaat Alexis Deswaef is vrijgesproken in de rechtszaak die Pierre Vandersmissen, voormalig hoofd interventies bij de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene, tegen hem had aangespannen. Die laatste had de advocaat gedagvaard voor belaging en beledigingen aan zijn adres. De rechtbank achtte zich onbevoegd voor de belaging en sprak de advocaat vrij voor de beledigingen.