Dit publiciteitsbord op de Bevrijdingslaan is één van de borden dat zal verdwijnen in Sint-Genesius-Rode
Volledig scherm
Dit publiciteitsbord op de Bevrijdingslaan is één van de borden dat zal verdwijnen in Sint-Genesius-Rode © Google Maps

Sint-Genesius-Rode haalt ‘visueel vervuilende’ publiciteitsborden weg uit woonwijken

Het gemeentebestuur van Sint-Genesius-Rode haalt verschillende publiciteitsborden weg uit de woonwijken omdat ze de oorzaak zijn van visuele vervuiling.

0 reacties

 1. Fred geeft bijen onderdak in meer dan 1.300 hotelletjes: “Schoolkinderen trappelen om met hamers aan de slag te gaan”
  PREMIUM
  Beersel

  Fred geeft bijen onderdak in meer dan 1.300 hotelle­tjes: “Schoolkin­de­ren trappelen om met hamers aan de slag te gaan”

  Kom je op een wandeling in Dworp een groot bijenhotel tegen dan mag je er zeker van zijn dat Fred Willems (72) het bouwde. De natuurliefhebber trekt ook naar de scholen waar hij al meer dan 1.300 bijenhotels bouwde met de kinderen. “Het kost me maanden voorbereiding”, zegt Fred. “Maar als ze met hun bijenhotel naar huis trekken is het allemaal de moeite waard.”
 2. Beklaagde in tranen na ongeval dat leven kostte aan Wim Leroy uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik zag hem echt niet aankomen”
  PREMIUM
  Pepingen

  Beklaagde in tranen na ongeval dat leven kostte aan Wim Leroy uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik zag hem echt niet aankomen”

  “Een onoplettendheid met catastrofale gevolgen.” Zo omschreef de advocaat van beklaagde L.H. maandag in de Halse politierechtbank het dodelijk ongeval waarbij Boer zkt Vrouw-deelnemer Wim Leroy (47) vorig jaar om het leven kwam. Zijn cliënte gaf geen voorrang aan de motorrijder. Maar volgens haar advocaat is ook Leroy deels verantwoordelijk voor het fatale ongeval.