Dit publiciteitsbord op de Bevrijdingslaan is één van de borden dat zal verdwijnen in Sint-Genesius-Rode
Volledig scherm
Dit publiciteitsbord op de Bevrijdingslaan is één van de borden dat zal verdwijnen in Sint-Genesius-Rode © Google Maps

Sint-Genesius-Rode haalt ‘visueel vervuilende’ publiciteitsborden weg uit woonwijken

Het gemeentebestuur van Sint-Genesius-Rode haalt verschillende publiciteitsborden weg uit de woonwijken omdat ze de oorzaak zijn van visuele vervuiling.

0 reacties

 1. Babybox op Materniteit verdwijnt, koalakamers voor prematuurtjes en pandemieproof sas op Intensieve: met deze ‘Big Five’ moderniseert AZ Sint-Maria het ziekenhuis
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Babybox op Materni­teit verdwijnt, koalak­amers voor prematuur­tjes en pandemiep­roof sas op Intensieve: met deze ‘Big Five’ moderni­seert AZ Sint-Ma­ria het ziekenhuis

  In het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria in Halle lopen aannemers af en aan terwijl het ziekenhuis op volle toeren draait. Vijf werven worden al uitgevoerd in afwachting van de grootse uitbreidingsplannen. Wij gingen op bezoek achter de schermen van ‘The Big Five’. “De overlast voor patiënten en personeel beperken is een grote uitdaging", klinkt het.
 2. INTERVIEW. Eric (57), de enige gambaboer van het land: “Sommige mensen zijn allergisch aan schaaldieren uit de winkel, maar niet aan de mijne”
  PREMIUM
  Ternat

  INTERVIEW. Eric (57), de enige gambaboer van het land: “Sommige mensen zijn allergisch aan schaaldie­ren uit de winkel, maar niet aan de mijne”

  Op het ruim 1 hectare grote domein van Eric De Muylder (57) zien wekelijks zowat een miljoen diertjes het levenslicht. De man kweekt als enige in ons land gamba’s of tijgergarnalen voor verkoop. “Het verschil met wat er in de winkels ligt, is hemelsbreed”, zegt Eric, die het groots ziet. “Ik mik op een tiental kwekerijen in ons land, om alle Belgen te laten proeven van mijn gamba’s.”