Uit de fietsenstalling aan het station van Sint-Genesius-Rode worden vaak fietsen gestolen. En dus komt er een overdekte fietsenstalling, bewaakt met camera's.
Volledig scherm
Uit de fietsenstalling aan het station van Sint-Genesius-Rode worden vaak fietsen gestolen. En dus komt er een overdekte fietsenstalling, bewaakt met camera's. © Bart Kerckhoven

Kostprijs tijdelijke fietsenstalling station Sint-Genesius-Rode stijgt van 200.000 naar 350.000 euro: “Maar investering is geen verloren kost”

Sint-Genesius-RodeDe bewaakte fietsenstalling aan het station van Sint-Genesius-Rode zal 150.000 euro meer kosten dan oorspronkelijk gepland. Dat is liefst 75 procent meer dan begroot. “Het wordt een duur verhaal maar dit project moet er komen om fietsdieven af te schrikken”, zegt schepen van Openbare Werken Miguel Delacroix (IC-GB).

 1. Operatie Sky: raadkamer houdt alle verdachten in de cel
  Brussel

  Operatie Sky: raadkamer houdt alle verdachten in de cel

  De raadkamer in Brussel heeft de aanhouding bevestigd van alle 26 verdachten die door de Brusselse onderzoeksrechter waren aangehouden in de nasleep van de grootscheepse politie-operatie tegen cocaïnesmokkel eind oktober. Toen voerde het gerecht 114 huiszoekingen in Brussel en de rest van het land. Daarbij werden onder andere tientallen vuurwapens, bijna zestig voertuigen zowat een miljoen euro in cash geld in beslag genomen.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.