Het Kinderuur blikte voor het eerst een langspeelfilm in. De cast leefde zich helemaal uit in ‘De chocoladefabriek van Sinterklaas’.
Volledig scherm
Het Kinderuur blikte voor het eerst een langspeelfilm in. De cast leefde zich helemaal uit in ‘De chocoladefabriek van Sinterklaas’. © rv

Het Kinderuur brengt eerste langspeelfilm uit: laatste kans om nog wat Sinterklaassfeer in huis te halen

Sint-Genesius-RodeWie op een leuke manier wil aftellen naar de sint kan nog tot en met dinsdag 30 november wat Sinterklaassfeer in huis halen dankzij het Kinderuur.

 1. Docks Bruxsel nog ambitieuzer voor 2023: “Op koers om eerste uitstootneutrale shoppingcenter van Europa te worden”
  Schaarbeek

  Docks Bruxsel nog ambitieu­zer voor 2023: “Op koers om eerste uitstoot­neu­tra­le shopping­cen­ter van Europa te worden”

  2022 was een echt recordjaar voor Docks Bruxsel. Het winkelcentrum in Schaarbeek trok maar liefst 7,3 miljoen bezoekers, het hoogste cijfer sinds de opening in 2016. Dit jaar hopen ze dat aantal op te trekken naar 7,5 miljoen. Daarnaast is Docks Bruxsel op weg om als eerste Europese shoppingcenter een uitstootneutraal certificaat te bemachtigen.
 2. Intradura en de Tuincoach organiseren workshops
  Drogenbos

  Intradura en de Tuincoach organise­ren workshops

  Wie het al voelt kriebelen om in het voorjaar aan de slag te gaan in de tuin kan in februari drie tuinworkshops volgen, georganiseerd door Intradura en de Tuincoach. Op zaterdag 11 februari gaat het over takkenrillen en vlechtwanden, Op zaterdag 18 februari kan je alles leren over hoe je een insectenhotel bouwt en op 25 februari leert iedereen creatief te zijn met snoeihout. De workshops vinden plaats in respectievelijk Huizingen, Wemmel en Drogenbos en vinden plaats van 10 uur tot 12 uur. Deelnemen is gratis maar je moet wel vooraf inschrijven. Info op deze link.