Het Kinderuur blikte voor het eerst een langspeelfilm in. De cast leefde zich helemaal uit in ‘De chocoladefabriek van Sinterklaas’.
Volledig scherm
Het Kinderuur blikte voor het eerst een langspeelfilm in. De cast leefde zich helemaal uit in ‘De chocoladefabriek van Sinterklaas’. © rv

Het Kinderuur brengt eerste langspeelfilm uit: laatste kans om nog wat Sinterklaassfeer in huis te halen

Sint-Genesius-RodeWie op een leuke manier wil aftellen naar de sint kan nog tot en met dinsdag 30 november wat Sinterklaassfeer in huis halen dankzij het Kinderuur.

 1. Voor het eerst in 74 jaar geen Sinterklaasvoorstelling van Het Kinderuur: “Volle zalen kunnen niet, dus we brengen het sintverhaal tot bij de kinderen thuis”
  Sint-Genesius-Rode

  Voor het eerst in 74 jaar geen Sinter­klaas­voor­stel­ling van Het Kinderuur: “Volle zalen kunnen niet, dus we brengen het sintver­haal tot bij de kinderen thuis”

  Voor het eerst in 74 jaar kunnen de kinderen in Sint-Genesius-Rode niet uitkijken naar een Sinterklaasvoorstelling van Het Kinderuur. Maar geen nood. Het kindertheatergezelschap blikte een reeks filmpjes in die de sint rechtstreeks naar hun huiskamers brengt. BV’s als Sien Eggers, Kim Gevaert en Mathias Vergels maken hun opwachting in de filmpjes waarmee vanaf 30 november afgeteld wordt naar de komst van Sinterklaas.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.