(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Mozkito

Feest met 45 personen in villa waar eerder al 76 personen werden betrapt

Sint-Genesius-RodeVier politiezones waren zaterdagnacht nodig om een feest met 45 personen in een villa in Sint-Genesius-Rode stil te leggen. Een deel van de aanwezigen kreeg een boete van 250 euro. Zestien anderen moeten zich voor de rechter verantwoorden omdat ze eerder al betrapt werden. Onder hen de organisator, die begin deze maand al 75 personen had uitgenodigd.

10 reacties

 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Er zullen er nog volgen deze mensen hebben respect voor niemand ,steek ze een week in de kliniek en dan zullen ze misschien van gedacht veranderen...dommeriken 
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Voor hen is 250€ een lachertje x 10 zou al beter zijn = 2500€ en een maand werkstraf in een COVID afdeling dan zal het er misschien in geraken dat het menens is en nog niet geleerd de boete 2500€ X4 
 • Wim Dhondt

  2 maanden geleden
  Door deze non-believers blijft het virus zich vermeerderen. Bij deze mensen helpt een boete niet. Laat ze maaltijden rondbrengen op een covidafdeling. Of poetsen op intensieve.
 • Mish Silberman

  2 maanden geleden
  Waren daar ook 35 politiewagens nodig zoals in antwerpen bij een joods feestje ? Wat een onnodig machtsvertoon,en dit alles met ons belastingsgeld.chapeau voor de antwerpse politie.houd u maar beter bezig met de echte criminaliteit in onze stad.
 • Dirk Schautteet

  2 maanden geleden
  250 euro voor zoiets is te weinig maar geef hen allen een boete van 250 euro en een werkstraf van 14 dagen in een rusthuis of kliniek. En nt de mooiste maar de vuilste werkjes, zullen daarna wel anders piepen.
 1. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"

 2. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers