De drugs, het vuurwapen en de overige spullen die bij de dealer in beslag werden genomen.
Volledig scherm
De drugs, het vuurwapen en de overige spullen die bij de dealer in beslag werden genomen. © Politiezone Rode

Dealer van straat geplukt: 1,3 kilogram cannabis en vuurwapen in beslag genomen

Sint-Genesius-RodeDe politiezone Rode heeft een drugsdealer gearresteerd in Sint-Genesius-Rode. De man maakte zichzelf verdacht waarop hij gecontroleerd werd. Omdat hij in het bezit was van cannabis volgde een huiszoeking. Daarbij werd meer dan één kilogram cannabis aangetroffen, samen met een vuurwapen.

0 reacties

 1. Van een fotozoektocht met kickbikes tot Horst Open Air: hier kan je komend weekend je zinnen verzetten in Brussel en de rand
  PREMIUM
  Brussel/De Ring/Pajottenland

  Van een fotozoek­tocht met kickbikes tot Horst Open Air: hier kan je komend weekend je zinnen verzetten in Brussel en de rand

  Heb je nog geen plannen voor komend weekend? Dan kan je misschien wel naar één van de volgende vijf activiteiten in Brussel en de Vlaamse Rand die wij voor jou geselecteerd hebben. Van een gigantisch mosselfestijn over een boerenkermis tot een originele zoektocht met kickbikes: met het mooie weer dat voorspeld wordt, blijf je toch niet gewoon thuis?
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.