EPA
Volledig scherm
© EPA

Zware #metoo-factuur voor de BBC

De zender werd gedwongen tot een reshoot van haar prestigieuze Agatha Christie-project omdat een van de hoofdrolspelers in opspraak kwam.

0 reacties

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. “Sorry aan alle mannen die mij geliket hebben”, Dina Tersago experimenteert op Tinder voor ‘Ze zeggen dat’
  Showbits
  11

  “Sorry aan alle mannen die mij geliket hebben”, Dina Tersago experimen­teert op Tinder voor ‘Ze zeggen dat’

  Vanavond start op VTM een nieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’. Andy Peelman en Dina Tersago gaan na welke beweringen en urban legends we nu wel of niet mogen geloven. Bijvoorbeeld: van een man die vol staat met tattoos, kijkt bijna niemand meer op. Want de halve ploeg van de Rode Duivels staat ook goed vol. Maar hoe kijken we naar een vrouw, die evenveel tattoos heeft? Hoe Dina dat test, ontdek je in een nieuwe Showbits.