Studio Tarara vanaf dinsdag 12 februari bij VTM. Op de foto: Janne Desmet
Volledig scherm
PREMIUM
Studio Tarara vanaf dinsdag 12 februari bij VTM. Op de foto: Janne Desmet © Studio Tarara

Zware dyslexie heeft het Janne Desmet uit ‘Studio Tarara’ niet gemakkelijk gemaakt: “Gelukkig had ik ook leerkrachten die wél in mijn geloofden”

Showbizz“Ik wou advocaat worden of architect, maar ik kreeg de boodschap dat ik later alleen zou kunnen koken en naaien.” Vandaag is Janne Desmet (38), producer Christine uit ‘Studio Tarara’, een gerespecteerde actrice. Dankzij de steun van enkele mensen heeft ze haar jeugddromen toch kunnen waarmaken.

1 reactie

 • johan commère

  3 jaar geleden
  Het allerzwakste , slechtste programma ooit op tv !
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. In deze ‘Friens and Family’-aflevering liet Nina Derwael - aan de zijde van haar oma - opnieuw zien dat ze hors catégorie is, en ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist, samen met haar BFF Melanie, de jury (eindelijk) te verbazen. Dankzij een heuse ‘slut drop’, jawel. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar en de jive-marathon - onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest als derde - na Olympiër Pieter Timmers en zanger Metejoor - de dansarena verlaten.