Zwangere Marijke Dilles telt af, nog zes weken

Marijke Dilles
Kristof Ghyselinck Marijke Dilles
Er was veel schoon volk op de première van 'Nacht, moeder', het toneelstuk van Marleen Merckx en Leen Dendievel. Onder meer Kobe Van Herreweghe en zijn partner Jef tekenden tekenden present in het Antwerpse Fakkeltheater, maar ook Marijke Dilles was erbij. De actrice, bekend uit 'De Vijfhoek' en 'Vermist' straalde met haar ronde buik. Ze is uitgerekend over zes weken.

Marleen Merckx en Leen Dendievel - Simonneke en Kaat uit ‘Thuis’ - zijn nu ook samen in een theaterstuk te zien. In ‘Nacht, moeder’ spelen ze eveneens moeder en dochter. Die productie lag zelfs al vast, lang voor ze samen op tv verschenen. ‘Nacht, moeder’ vertelt het verhaal van Jessie die koudweg aan haar moeder zegt dat ze er die avond een eind aan wil maken. Wat volgt, is een emotionele strijd tussen beiden.

Tal van acteurs waren afgezakt naar het volkse theater in de Antwerpse binnenstad om hun collega's te steunen.

Kobe Van Herreweghen en partner Jef
Kristof Ghyselinck Kobe Van Herreweghen en partner Jef
Udo en collega Eva (achtergrondzangeres)
Kristof Ghyselinck Udo en collega Eva (achtergrondzangeres)
Fleur van Groningen en vriendinnen Emilie en Joke
Kristof Ghyselinck Fleur van Groningen en vriendinnen Emilie en Joke
Sven De Ridder
Kristof Ghyselinck Sven De Ridder1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kathleen Vancutsem

    Spijtig dat niemand de moeite heeft gedaan zich op te kleden...