Zwanger vriendinnetje Robin Thicke poseert voor impulsieve naaktshoot

REUTERS
Het 22-jarige model werd voor haar verjaardag een dag op voorhand verrast door haar vriend - en papa van haar toekomstige baby - Robin Thicke (40). April Love Geary is momentel 28 weken zwanger.  

April Love Geary zal haar drieëntwintigste verjaardag niet snel vergeten. Een dag voor ze werkelijk jarig is, werd ze verrast door vriend Robin Thicke. Die trakteerde haar op een uitje naar het Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. 

Dat postte het model, dat al twee jaar samen is met Thicke, op haar Instagram. Wat later besloot het koppel een impulsieve naaktshoot te houden. De volgende foto die Geary postte was er namelijk een van haar, waarop ze strategisch bedekt is met rozenblaadjes. Haar zwangere buikje steekt trots uit. 

And it's not even my birthday!! (tomorrow) I have the best boyfriend in the world! Peep the sticker in the background tho 😻😻😻

Een foto die is geplaatst door April Love Geary (@aprillovegeary) op

SO EXTRA 🌹🌹🌹

Een foto die is geplaatst door April Love Geary (@aprillovegeary) op

Het romantische uitstapje viel ironisch genoeg op de tweeënveertigste verjaardag van Thickes ex-vrouw Paula Patton. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • leetje van gorcum

    zo naakt is ze niet want ze heeft gewoon haar onderbroek aan. ik wou het toch even zelf zien

  • Serge Aernoudt

    Aa, deze foto 's te zien is zij toch gekleed?