Zus van Anouk Matton ligt al drie weken in het ziekenhuis: “Ze heeft een zware ingreep achter de rug”

BVHet zijn moeilijke dagen voor de familie Matton. Hilke Matton (32), de oudere zus van Anouk Matton (29), ligt namelijk al zo’n drie weken in het ziekenhuis. “Erg dat je als jong meisje zoiets moet meemaken”, vertelt haar moeder Ann Geers in Het Nieuwsblad.

4 reacties

 • Marc Vernimmen

  3 maanden geleden
  Hilde is echt een tof meisje die eindelijk een goede vriend heeft en waarmee ze gelukkig was , hoop dat ze snel beter word
 • Jean Van den bogaert

  3 maanden geleden
  Leuke meid….. veel beterschap 👍🏼👍🏼
 • Frank Hageman

  4 maanden geleden
  Mooie vrouw,veel beterschap
 • Joeri Van Raemdonck

  4 maanden geleden
  Veel beterschap!
 1. KIJK. Astrid Coppens geeft kijkje in leven met twee kinderen: “Zo gelukkig met mijn dochtertjes”
  Play
  BV

  KIJK. Astrid Coppens geeft kijkje in leven met twee kinderen: “Zo gelukkig met mijn dochter­tjes”

  Het leven met twee kindjes in huis lijkt Astrid Coppens (39) goed te bevallen. Op Instagram deelt de moeder verschillende kiekjes van haar twee meisjes. “Ik ben zo gelukkig met onze twee dochters.” In oktober werd het tweede kindje van Astrid en haar man Bram Coppens (42) geboren, Joey-Lee. Hun oudste dochter Billie-Ray (3) lijkt ook al een mooie band te hebben met haar kleine zus.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.