Zus van Anouk Matton ligt al drie weken in het ziekenhuis: “Ze heeft een zware ingreep achter de rug”

BVHet zijn moeilijke dagen voor de familie Matton. Hilke Matton (32), de oudere zus van Anouk Matton (29), ligt namelijk al zo’n drie weken in het ziekenhuis. “Erg dat je als jong meisje zoiets moet meemaken”, vertelt haar moeder Ann Geers in Het Nieuwsblad.

4 reacties

 • Marc Vernimmen

  1 maand geleden
  Hilde is echt een tof meisje die eindelijk een goede vriend heeft en waarmee ze gelukkig was , hoop dat ze snel beter word
 • Jean Van den bogaert

  1 maand geleden
  Leuke meid….. veel beterschap 👍🏼👍🏼
 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Mooie vrouw,veel beterschap
 • Joeri Van Raemdonck

  2 maanden geleden
  Veel beterschap!
 1. Na ontnemen van prinsentitels: dochter Deense prins Joachim wordt gepest op school. “Ben jij degene die geen prinses meer is?”
  ROYALTY

  Na ontnemen van prinsenti­tels: dochter Deense prins Joachim wordt gepest op school. “Ben jij degene die geen prinses meer is?”

  De situatie in de Deense koninklijke familie is verder aan het exploderen. Na de radicale beslissing van koningin Margrethe (82) om haar vier kleinkinderen hun titel van prinses en prinses af te nemen, wordt de dochter (10) van Deense prins Joachim (53) en prinses Marie (46) gepest op school. Dat liet het koningspaar zelf weten in een interview met Deense krant ‘BT’. “Ze zeggen: ‘Ben jij degene die geen prinses meer is?’”
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.