Exclusief voor abonnees

Zoon van zijn vader, vrouwenverslinder en ettertje waar niemand kwaad op kan worden: wie is André Hazes Jr eigenlijk echt?

Roxeanne en Dreetje - het kind wiens zonden hem in naam van de schattigheid vergeven worden - hebben snel door dat er met hun vader iets speciaals is. En dat dat voor- én nadelen heeft.
Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie Roxeanne en Dreetje - het kind wiens zonden hem in naam van de schattigheid vergeven worden - hebben snel door dat er met hun vader iets speciaals is. En dat dat voor- én nadelen heeft.
Doorliep zeven scholen, had al vijftig vrouwen gehad voor z'n negentiende en wilde eigenlijk straaljagerpiloot worden. Desnoods nog acteur. Zolang het maar niet zanger was. Hij werd het tóch. Nu speelt hij voor volle concerttempels, is hij het onderwerp van realitysoaps en als hij een vriendin inwisselt voor een ex, staan daar dagenlang kranten van vol. Zijn naam: André Hazes.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Toran Korshnah

    Een kleurrijk figuur, idd. Goede zanger ook. Ik hoor hem graag. Maar ja, een beetje leven in de brouwerij kan nooit kwaad. In De Slimste Mens toonde hij wel dat hij de showbizz door en door kent.