Roxeanne en Dreetje - het kind wiens zonden hem in naam van de schattigheid vergeven worden - hebben snel door dat er met hun vader iets speciaals is. En dat dat voor- én nadelen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Roxeanne en Dreetje - het kind wiens zonden hem in naam van de schattigheid vergeven worden - hebben snel door dat er met hun vader iets speciaals is. En dat dat voor- én nadelen heeft. © Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie

Zoon van zijn vader, vrouwenverslinder en ettertje waar niemand kwaad op kan worden: wie is André Hazes Jr eigenlijk echt?

Doorliep zeven scholen, had al vijftig vrouwen gehad voor z'n negentiende en wilde eigenlijk straaljagerpiloot worden. Desnoods nog acteur. Zolang het maar niet zanger was. Hij werd het tóch. Nu speelt hij voor volle concerttempels, is hij het onderwerp van realitysoaps en als hij een vriendin inwisselt voor een ex, staan daar dagenlang kranten van vol. Zijn naam: André Hazes.

1 reactie

  • Toran Korshnah

    1 jaar geleden
    Een kleurrijk figuur, idd. Goede zanger ook. Ik hoor hem graag. Maar ja, een beetje leven in de brouwerij kan nooit kwaad. In De Slimste Mens toonde hij wel dat hij de showbizz door en door kent.
  1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

    Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

    Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.