Robin Williams
Volledig scherm
Robin Williams © ap

Zoon Robin Williams: “Hij was zo gefrustreerd door die foute diagnose”

CelebritiesIn 2014 maakte acteur Robin Williams op 63-jarige leeftijd een einde aan zijn leven, kort nadat hij de diagnose Parkinson kreeg. Pas na zijn dood raakte bekend dat hij eigenlijk aan dementie leed. Zijn zoon, Zak (38), vertelt nu in de podcast ‘The Genius Life’ over hoe moeilijk zijn vader het daarmee had. 

 1. Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”
  Play
  TV
  4

  Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”

  Er is momenteel veel te doen rond een uitspraak van Christophe Ramont. Het voormalige ‘Blind getrouwd’-gezicht gaf op Twitter aan het niet eens te zijn met de manier waarop Dziubi en Brecht in beeld worden gebracht. Hij gaf onder meer kritiek op “het toxische beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is”. Ondertussen reageerden ook de makers van het programma op de situatie. “We hebben altijd rekening gehouden met Brecht en Dziubi en waar zij zich goed bij voelden.”