Zonder klimervaring naar Kilimanjaro voor de Warmste Week: BV’s drukken hun steun uit

Antwerpen Dieter Van Daele gaat de Kilimanjaro beklimmen voor de Warmste Week, ten voordele van de VZW Dog Happiness BE. foto Dirk Laenen
Laenen Antwerpen Dieter Van Daele gaat de Kilimanjaro beklimmen voor de Warmste Week, ten voordele van de VZW Dog Happiness BE. foto Dirk Laenen
Dieter Van Daele, voormalig manager van dj-duo 2Empress, gaat van 19 tot 25 november voor een klapper in het kader van de Warmste Week. 

Hij zal in zijn eentje de Kilimanjaro in Tanzania beklimmen voor de vzw Dog Happiness BE. En dat plannetje kan rekenen op enkele bekende supporters. Zo spraken onder andere Justine Szpringer, Peter Van Asbroeck, Sam Gooris, Piet Huysentruyt en Ingeborg via korte filmpjes hun steun uit voor de actie van Dieter. Kijk maar!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • niki kiesow

    Niets speciaal aan, je hebt voor de kilimanjaro geen klimervaring nodig. Elke sportieve wandelaar kan dit. De machame en rongai route zijn zelfs op de klimaatgordels na heel gemakkelijk, enkel de marangu route is iets pittiger, maar nog steeds gemakkelijk voor een sportief iemand.