“Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”: Miss België-finaliste cancelt last minute voor Egyptereis

ShowbizzPaniek en stress in missenland. Kreeg Miss Limburg op de valreep dan toch haar visum voor Egypte, haakte Miss Oost-Vlaanderen plots af voor de finalistenreis gisteren. Daardoor hangt er haar een schadeclaim van meer dan tweeduizend euro boven het hoofd. “En werd ik opgebeld als tweede keuze”, vertelt Marlies Peeters (20) die eerst uit de race lag maar nu dus alsnog bij de 32 finalistes hoort. “Nu wil ik zéker die kroon veroveren!”

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 1. Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”
  Play
  Celebrities

  Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”

  Mensen op sociale media dromen weg door de dansmoves van Anne Hathaway (40). De actrice was aanwezig op een feest in Parijs, georganiseerd door het modehuis Valentino. Op beelden is te zien hoe Anne een leuke tijd beleeft en zingt en danst op heel wat bekende nummers. Aanwezigen deelden de beelden op het internet en heel wat mensen lijken er geen genoeg van te krijgen. “Ze ziet er perfect uit, ik wil met haar uitgaan”, schrijft iemand bij een video op TikTok.