Candice Martens, Marijn Lenaerts - Blind Getrouwd
Volledig scherm
PREMIUM
Candice Martens, Marijn Lenaerts - Blind Getrouwd © Dieter Bacquaert

Zo ziet de eerste zomer van ‘Blind Getrouwd’-koppel Candice en Marijn eruit: “Samenwonen? Dat zou raar zijn”

ShowbizzTien maanden zijn Candice (32) en Marijn (36), het enige koppel dat het laatste Blind Getrouwd-seizoen overleefde, intussen getrouwd. In een openhartig gesprek vertellen de twee alles over hun eerste zomer, samen. “Voor Candice was het een serieuze vuurdoop met mijn moeder, stiefvader en oudste zus.” Het struikelblok blijft echter de grote afstand tussen hun woonplaatsen, en samenwonen is nog niet aan de orde. “Zondagavond is het best lastig, die valiezen pakken.” 

17 reacties

 • Gerda Heyndrickx

  4 maanden geleden
  Blijft niet duren.
 • yvette buekenhout

  4 maanden geleden
  dan moeten ze volgend jaar zeker op maandag naar binkom kermis komen veel ambiance eerste weekend na 15 aug altijd veel plezier dan en veel volk dit jaar iets minder maar ook tof weekend van 22aug
 • Axel Italis

  4 maanden geleden
  Klopt, bij wet verplicht samenwonen, maar niet afdwingbaar. bestaat dat een LAT-Huwelijk? Hey schat k'zit mé een ...
 • Dirk De Weert

  4 maanden geleden
  Amai zijn die nog altijd samen??
 • Hugo hofmans

  4 maanden geleden
  Dat is écht een top-koppel, dat was duidelijk te zien. Ik hoop voor hun dat ze een voor beiden aanvaardbare oplossing vinden wat keuze woonplaats aangaat. Ik duim voor jullie ! En voor Candice : alvast een héél goede start van het nieuwe schooljaar !!
 1. Een verliezer die alleen maar héél dankbaar is in ‘De Slimste Mens’ en Brusselmans gooit met dikke pluimen
  Play
  TV

  Een verliezer die alleen maar héél dankbaar is in ‘De Slimste Mens’ en Brussel­mans gooit met dikke pluimen

  “Damn, ik ben heel dankbaar. Wie had dit kunnen denken?” Dat waren de eerste woorden van Anthony Nti, beginnend regisseur en dankzij zes deelnames aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ meteen gekatapulteerd tot BV voor een paar maanden. De jongeman die naar eigen zeggen zonder voorbereiding aan zijn quizavontuur begon, botste na vijf gewonnen finales op zijn eigen limieten. De dames wonnen. Eerst nieuwkomer Sarah Mouhamou, dan Lisbeth Imbo, de beste kandidate van het lot, in de finale.