Tomorrowland
Volledig scherm
Tomorrowland © Photo News

Zo zagen de cijfers van de cultuursector er vorig jaar uit: Tomorrowland 5 miljoen verlies

ShowbizzDe coronacrisis was hard voor de Vlaamse cultuursector. Onze festivals en concerthallen kregen het zwaar te verduren, gezien er geen massaevenementen meer georganiseerd mochten worden. Uit hun jaarrekening van 2020, die concertnieuws.be kon inkijken, kunnen we opmaken dat er heel wat verliezen zijn gemaakt. Maar verrassend genoeg ook een beetje winst. 

0 reacties

 1. Winnen Niels Destadsbader en Regi samen een Radio 2 Zomerhit? Dit zijn de genomineerden
  Muziek
  8

  Winnen Niels Destadsba­der en Regi samen een Radio 2 Zomerhit? Dit zijn de genomineer­den

  Zonet maakte Radio 2 bekend welke tien artiesten kans maken op de Radio 2 Zomerhit 2021. Karolien Debecker belde in ‘Zot veel zomer’ alle genomineerden op om hen te verrassen met hun nominatie. Kunnen Niels Destadsbader en Regi, na hun aparte overwinningen de vorige jaren, nu samen een nieuwe trofee op hun naam schrijven? Of zal jong talent als The Starlings, Metejoor of Camille het beeldje kunnen verzilveren?
 2. Liefde op het eerste gezicht voor Yentl en Jori: “Nooit verwacht dat ik bij de aankoop van mijn bed ook een lief mee naar huis zou krijgen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Liefde op het eerste gezicht voor Yentl en Jori: “Nooit verwacht dat ik bij de aankoop van mijn bed ook een lief mee naar huis zou krijgen”

  Yentl Keuppens (29), bekend van ‘Pink Ambition’ en als influencer, heeft haar hart verloren aan Jori Martens (26), de beddenverkoper uit ‘The Sky is the Limit’. De vonk sloeg meteen over: “Mijn interesse voor Yentl was er meteen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. En zeker niet bij een klant.” Een intiem gesprek tussen twee realitysterren: één romance, nul twijfels. “Ik kan me geen leven zonder Jori meer voorstellen.”