Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang.
Volledig scherm
PREMIUM
Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang. © Qmusic, VRT, Belga

Zo werd ‘Eveline’ ontmaskerd: “Ik kick op mooie mannen”

Hij wilde naar eigen zeggen geen Bekende Vlamingen chanteren. Het was hem ook nooit om geld te doen. “Het ging mij enkel om de seksuele opwinding. Ik kick op mooie mannen.” Dat verklaarde de opgepakte man die zich wekenlang vanachter zijn computer uitgaf voor stoeipoes Eveline. De man bleef lang onder de radar maar is nu ontmaskerd door de Computer Crime Unit van de federale politie. “De onderzoekers weten naar welke digitale sporen ze moeten zoeken.”

35 reacties

 • Daphné Vandenhoeck

  7 maanden geleden
  Omdat het bv’s zijn hebben ze geen recht om foeten te makken?? Sorry het zijn ook maar mensen... dat kan voorvallen aan elke deftige persoon. En iedereen geef altijd kritiek we zouden beter allemaal eerst voor ons deur moeten kuizen voor dat we iemand veroordelen. Is iedereen die kritiek geef zo heilig? En idd het is niet leuk voor hun gezien maar dat gebeurt elke dag zulke dingen in heel de wereld maar om dat het bv’s zijn moeten we ze afbreken. Nee sorry.
 • Raphael Coryn

  7 maanden geleden
  Ann Verschueren goed gezegd, ik vind ook dat ze nu niet zozeer het grote slachtoffer moeten uitgang voor "volwassen" personen weten wat ze doen.
 • Ann Verschueren

  7 maanden geleden
  Het is niet omdat iemand u probeert te verleiden om iets te doen, dat je daar ook moett op in gaan. Dat zegt meer over uw zwakheid en hang dan ook het slachtoffer niet uit. De wereld zit vol met allerhande verleidingen !
 • johan vankeirs

  7 maanden geleden
  In de eerste plaats moeten deze Bv's aan zelf onderzoek doen.Zij zijn de oorzaak dat dit kan gebeuren als ge die risico's neemt om u daar mee bezig te houden.En bovendien weet iedereen stilaan dat het internet niemand spaart. Ik denk dat de parketten andere zaken te doen hebben.
 • Liliane Depauw

  7 maanden geleden
  Super dat die gast ontmaskert is maar zeg nu zelf die bv hebben het aan hun eigen te danken ze moeten maar geen pikante foto's delen met onbekenden, jongeren worden ervoor gewaarschuwd dan zijn die bv toch ook niet zuiver op de graat en dan klacht indien, geen foto's dan is er geen klacht en miserie achteraf.
 1. Internetforum staat vol expliciete beelden van naakte BV’s: “Dit is onacceptabel”
  PREMIUM
  Showbizz

  Internetfo­rum staat vol expliciete beelden van naakte BV’s: “Dit is onaccepta­bel”

  “Via bepaalde internetfora werden de beelden opgevraagd en verspreid.” Dat zeggen de advocaten van Stan Van Samang (41) nadat expliciete foto’s van de zanger verspreid werden. Daarbij legden ze de link naar het internetforum LPSG, wat staat voor ‘Large Penis Support Group’. Als we een kijkje nemen op het forum, vinden we al snel de groep genaamd ‘Belgian Celebrities’. Met daarin honderden beelden en video’s van naakte mannelijke BV’s.
 2. Zanger Born Crain trapte niet in de val van ‘Eveline’: “Toen ze blééf vragen om een foto van mijn ‘kontje’, werd ik achterdochtig”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zanger Born Crain trapte niet in de val van ‘Eveline’: “Toen ze blééf vragen om een foto van mijn ‘kontje’, werd ik achterdoch­tig”

  Na de publieke biecht van Sean Dhondt (36), Peter Van de Veire (48) en Stan Van Samang (41) over hun gelekte seksbeelden, wordt steeds duidelijker dat hier een systeem achter schuilt. Een systeem met vervalste profielen. “Ik ben benaderd door iemand die de foto’s van een Australisch model bleek te misbruiken”, vertelt zanger Born Crain (40). “Maar ik rook op tijd onraad.”
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge