Zo verloor Ian Thomas maar liefst 20 kg op 7 maanden tijd

ShowbizzIan Thomas viel een tijdje geleden weer op, omdat hij plots op korte tijd enorm verdikt was. Volgens hem was dat voornamelijk een ongelukkig gevolg van de coronacrisis, maar hij voelde zich er niet zo goed bij. Nu, zeven maanden later, is de zanger zienbaar vermagerd. Zo opvallend zelfs, dat Showbits-reporter Desna eens wilde horen wat Ian zijn geheim is naar een snel ‘summerproof body’. Ontdek de succesformule van Ian in deze nieuwe Showbits-video.

16 reacties

 • Tamara Faes

  5 maanden geleden
  Portie beperken en sporten en veel water drinken 😉 vooral doorzettingskracht 👍
 • Yasper Raes

  5 maanden geleden
  Gouden tip om af te vallen: leg op je bord wat je er altijd op legt, ga naar de vuilbak en kieper de helft daarin. De andere helft eet je op. Smakelijk en een goede vezondheid gewenst.
 • Gerrit Malego

  5 maanden geleden
  zo een lijf krijg je niet enkel door te diëten, is een combinatie van personal coaching en gezonde voeding. En dan liefst dagelijks sporten.
 • Michael Vandamme

  5 maanden geleden
  Het is heel simpel gewoon e beetje minder fretten en een paar keren per week sporten en je zit op een goed gewicht. Voeding met veel groenten zodat je maag goed gevuld is bij een maaltijd. En iedereen weet dat chips frieten, vettige sauzen en koeken je met mate moet eten
 • Stijn Cauwels

  5 maanden geleden
  Alain toch. Een echte coach brengt de klant nodige kennis bij rond voeding waardoor die persoon geen enkele voeding moet uitsluiten, maar wel leert ermee om te gaan. En daarnaast leert hoe het lichaam effectief gewicht kan verliezen zoals het hoort en nog steeds kan genieten van het lichaam. Als je wil mag je anders bij ons eens langskomen om je kennis bij te schaven. Want “hier een shake en je valt af” is een schande voor mensen zoals ons die wel al het nodige doen voor onze klanten.