Marthe, Hanne en Klaasje tijdens een van de vele optredens.
Volledig scherm
PREMIUM
Marthe, Hanne en Klaasje tijdens een van de vele optredens. © Studio 100

Zo strikt is het keurslijf van een K3'tje: tattoos mogen, roken liever niet (of toch niet in ’t zicht)

Showbizz“Iedereen die drie shows per dag aankan, is welkom.” De bondigste vacature van de week kwam uit de mond van Gert Verhulst. Maar hoe ziet het leven van de K3’tjes er écht uit? En hoe strak zitten ze in het keurslijf van Studio 100? Van 33 repetitiedagen voor de grote shows, tot 10 halve dagen aan meet & greets: “Het is een fulltime job met heel onregelmatige uren en een hoop weekendwerk, maar privé mogen ze eigenlijk alles”, zegt Anja Van Mensel, CEO van Studio 100.

35 reacties

 • Walter Van Criekinge

  4 maanden geleden
  felix strackx, wat is dan in een fabriek gaan werken? Mag je daar doen wat je wilt, krijg je meer als je goed werk levert? Die meisjes werken voor een baas zoals de meeste mensen, zo eenvoudig is dat. En wat is goed betaald, ik woon niet in een villa met zwembad zoal twee van de oude.
 • john markovic

  4 maanden geleden
  Niks voor herman brusselsmans dus
 • Felix Strackx

  4 maanden geleden
  Wat heet goed betaald? Ze verdienen dus niets aan hun optredens, niets aan acte de precense, niets aan de cd's, aan de merchandising enz enz. Dat noem ik geen artiesten, maar moderne slaven.
 • Betty Vranckx

  4 maanden geleden
  Voor mij mag K3 blijven bestaan. Van uitbuiting id hier geen sprake. Het zijn tenslotte de kinderen die er van genieten. En kinderen zullen er altijd blijven.
 • Johnny Michiels

  4 maanden geleden
  Wie doet aan deze uitbuiting nog mee?