Zo schattig: 1-jarig dochtertje van Siska Schoeters maakt nu al radio

Photo News
Op 26 oktober 2016 beviel Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters van haar tweede kindje, dochter Minnie. De Studio Brussel-stem heeft vandaag uitgeroepen tot Bring Your Baby To Work-Day en nam haar oogappel mee naar de radiostudio bij de VRT. 

Ze is amper één jaar oud, maar nu al presenteert Minnie De Soete op Studio Brussel. Of zo lijkt het toch op het aandoenlijke kiekje dat Siska deelde op Instagram. Met een grote koptelefoon op het hoofd poseren Minnie en Schoeters graag op de foto. En zo mag het wel duidelijk zijn: de opvolging van Siska Schoeters is nu al verzekerd. 

Samen met collega Tomas De Soete kreeg Siska in 2011 al een zoontje, Lucien. De Soete had ook al een zoon en een dochter uit een eerdere relatie.

Bring your baby to work-day.

Een foto die is geplaatst door siskaschoeters (@siskaschoeters) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.