De originele cast van 'Sex and the City': Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kim Cattrall
Volledig scherm
De originele cast van 'Sex and the City': Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kim Cattrall © Photo News

Zo lossen de makers van ‘And Just Like That’ de afwezigheid van Kim Cattrall op

TVHet was al langer bekend: Kim Cattrall (65) zal niet terugkeren naar ‘And Just Like That’, de reboot van ‘Sex and the City’ die in december te zien zal zijn op Streamz. Nu denkt de Daily Mail te weten hoe de makers met die afwezigheid zullen omgaan. 

  1. Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen: “Missverkiezing zaterdag gaat gewoon door”
    Play
    BV

    Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaarge­wond na aanrijding met vrachtwa­gen: “Missver­kie­zing zaterdag gaat gewoon door”

    Miss België Chayenne Van Aarle (23) is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke, dat zegt haar vriend Nicolas Geniets aan onze redactie. Ze reed achteraan in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file richting Antwerpen. Ze was er erg aan toe, maar is bij bewustzijn en buiten levensgevaar. “Artsen zijn glas uit haar halsstreek aan het verwijderen.”