Lara Chedraoui (tweede van rechts) met haar band Intergalactic Lovers enkele jaren geleden.
Volledig scherm
Lara Chedraoui (tweede van rechts) met haar band Intergalactic Lovers enkele jaren geleden. © Guy Kokken

“Zo koud, ook al droeg ik een skipak in bed”: Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) vocht vijf weken lang tegen Covid-19

ShowbizzLara Chedraoui (35), de frontvrouw van Intergalactic Lovers, bracht vijf weken helemaal alleen op haar slaapkamer door, waar ze vocht tegen het coronavirus. “Ik voelde me als Jack op het einde van ‘Titanic’", klinkt het in HUMO. 

2 reacties

 • Filip Traen

  7 maanden geleden
  Het zijn deze "spectaculaire verhalen" die de mensen hopelijk doen nadenken Johny. Jammer dat zo weinig mensen dat doen en het gevaar onderschatten, voor zichzelf maar ook voor hun medemens. Ik ben heel blij beste Lara met je prachtige stem dat je aan de betere hand bent knap dat je je verhaal even deelt, veel beterschap!
 • johny matheeuwsens

  7 maanden geleden
  Het zijn deze spectaculaire verhalen die de mensen gek maken van angst. Wie allergisch is kan ook sterven aan een wespesteek. Ook teveel alcohol doodt mensen. Hoge bloeddruk, obesitas, hart en longproblemen zijn sluipmoordenaars die natuurlijk door corona meer acuut worden.
 1. BINNENKIJKEN. Op straat gezette ex van Phil Collins neemt wraak en verkoopt zijn spullen aan dumpingprijzen
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Op straat gezette ex van Phil Collins neemt wraak en verkoopt zijn spullen aan dumping­prij­zen

  Het ijzer smeden als het heet is, zo luidt het gezegde. Nu ze uit het huis dat ze met ex-man Phil Collins (69) deelde is vertrokken, zet Orianne Cevey (46) meteen een karrenvracht spullen te koop. Volgens de New York Post organiseert Orianne al een veiling bij Kodner Galleries waarbij onder meer een gouden plaat en verschillende awards van Phil onder de hamer gaan. Phil heeft het bewuste huis intussen te koop gezet.
 1. Inspecteur Olivier over hechte band met zijn politiehond: "Da's mijn collega, mijn maat, mijn alles"
  Play

  Inspecteur Olivier over hechte band met zijn politie­hond: "Da's mijn collega, mijn maat, mijn alles"

 2. Straatdealer verbergt drugs in dak van zijn auto
  Play

  Straatdea­ler verbergt drugs in dak van zijn auto