Zo klonk het eerste optreden van BOBBY, de boyband van Miguel Wiels: “Ongelofelijk, al die meisjes die speciaal voor ons gekomen zijn”

BOBBY heeft voor het eerst opgetreden.
Kristof Ghyselinck BOBBY heeft voor het eerst opgetreden.
Groot feest op BuikRock, een festival ter ere van Niels Destadsbaders ereburgerschap van Deerlijk. Het werd speciaal voor hem op poten gezet, maar ook de jongens van BOBBY mochten meegenieten. Zij trotseerden op BuikRock hun eerste live-optreden ooit.

Veel gillende meisjesstemmen, dus, die niet konden wachten om de kerels voor de eerste keer in actie te zien. De jongens zien het alvast helemaal zitten. “Ongelofelijk om al die meisjes te zien die speciaal voor ons naar BuikRock gekomen zijn”, klinkt het bij Brecht, Ryan, Aaron, Ruben en Simon na hun allereerste show. “Dit smaakt naar meer!”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • danny verbeeck

    Meer van dit , .....

  • Eliza Moreels

    Het was een top optreden!!

  • Gerard Braeckmans

    Ik ben ondersteboven van de tekst, als dat geen soort poëzie is dan weet ik het ook niet meer.