Jeroen Rietbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Rietbergen. © ANP Kippa

Zo ging gevallen bandleider van The Voice of Holland te werk: “Wil jij tourmanager van Marco Borsato worden? Dan verwacht ik beloning in natura”

ShowbizzNaaktfoto’s over de mail, dubbelzinnige grapjes en aandringende berichtjes: zo ging de in opspraak gekomen ‘The Voice’-bandleider Jeroen Rietbergen te werk bij de vrouwen die hij benaderde, vertelt één van hen tegen het Nederlandse AD. “Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.’’

3 reacties

 • irene van impe

  5 maanden geleden
  Meer controle!
 • Faritza ten Holt

  5 maanden geleden
  Ik vind het schandalig dat er niet eerder aan de bel is getrokken dat dit al zo lang aan de hand was. En ten 2e ben benieuwd of Linda dit gaat accepteren van haar man. Ik zou gelijk een scheiding aanvragen tenzij ze al wist hier van. En als ze dit al wist nou dan hebben ze het wel heel erg stil gehouden, wat dat betreft doen ze elkaar wel beschermen zodat er geen schandaal word voor hun. Mensen met veel geld pff 🤔 zo zie je maar weer, geld maakt ook niet altijd gelukkig.
 • Ludo Hermans

  5 maanden geleden
  Dingen even sluw aanpakken als onschendbare politici dat met geld doen, maar toch strafbaar!
 1. Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards
  Play
  Celebrities

  Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards

  Kanye West maakt een zeldzame publieke verschijning op de BET Awards 2022 om de Lifetime Achievement Award uit te reiken aan zijn vriend Sean ‘Diddy’ Combs. West is al even niet meer in het openbaar gezien en bedekt zich ook nu volledig in het zwart. In zijn speech kan er alvast wel een grapje van af: “Diddy hielp me bij mijn vrouwenkeuze... Maar hier staan we dan, bedankt hoor, vriend.”
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.