Jeroen Rietbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Rietbergen. © ANP Kippa

Zo ging gevallen bandleider van The Voice of Holland te werk: “Wil jij tourmanager van Marco Borsato worden? Dan verwacht ik beloning in natura”

ShowbizzNaaktfoto’s over de mail, dubbelzinnige grapjes en aandringende berichtjes: zo ging de in opspraak gekomen ‘The Voice’-bandleider Jeroen Rietbergen te werk bij de vrouwen die hij benaderde, vertelt één van hen tegen het Nederlandse AD. “Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.’’

3 reacties

 • irene van impe

  5 maanden geleden
  Meer controle!
 • Faritza ten Holt

  5 maanden geleden
  Ik vind het schandalig dat er niet eerder aan de bel is getrokken dat dit al zo lang aan de hand was. En ten 2e ben benieuwd of Linda dit gaat accepteren van haar man. Ik zou gelijk een scheiding aanvragen tenzij ze al wist hier van. En als ze dit al wist nou dan hebben ze het wel heel erg stil gehouden, wat dat betreft doen ze elkaar wel beschermen zodat er geen schandaal word voor hun. Mensen met veel geld pff 🤔 zo zie je maar weer, geld maakt ook niet altijd gelukkig.
 • Ludo Hermans

  5 maanden geleden
  Dingen even sluw aanpakken als onschendbare politici dat met geld doen, maar toch strafbaar!