Justine De Jockheere, Laurence Langen, Annelies Töros en Lenty Frans
Volledig scherm
PREMIUM
Justine De Jockheere, Laurence Langen, Annelies Töros en Lenty Frans © rv

Zo gaat het nu nog met de winnaressen van Miss België (deel 1): “Een Miss die zegt dat ze op vrouwen valt, dat is niet evident"

ShowbizzHuidig Miss België Kedist Deltour en ex-missen Ilse Demeulemeester en Tanja Dexters krijgen het de laatste weken hard te verduren. Van de arrestatie van een wederhelft tot vechtpartijen en beschuldigingen van oplichting: iedereen op sociale media lijkt te smullen van hun leed. Maar hoe gaat het intussen met de andere voormalige missen? Voelen ook zij de tol van de roem of ligt hun leven in de schijnwerpers ver achter hen? Wij spraken met acht voormalige winnaressen over hun missenjaar, hun leven na het kroontje en de kansen die ze kregen door de titel.

1 reactie

 • MARC POELMAN

  4 weken geleden
  Stuk voor stuk knappe madammen!
 1. Megan Fox was zenuwachtig over haar outfitkeuze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslopend”
  Celebrities

  Megan Fox was zenuwach­tig over haar outfitkeu­ze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslo­pend”

  Het is ongeveer een maand geleden dat Megan Fox (35) op de rode loper van de MTV Video Music Awards verscheen. Volgers van de actrice zijn haar aanwezigheid echter nog lang niet vergeten. Voor de awarduitreiking koos Megan namelijk voor een jurk die zo goed als doorzichtig was. Een gewaagde keuze, die de vriendin van rapper Machine Gun Kelly (31) ook de nodige stress bezorgde. Dat maakte ze zelf bekend in een nieuw interview met E! News.
 2. ‘Un monde’ van Laura Wandel is Belgische inzending voor Oscars
  Play
  Oscars

  ‘Un monde’ van Brusselse regisseur Laura Wandel is Belgische inzending voor Oscars

  ‘Un monde’, de eerste langspeelfilm van de Brusselse regisseur Laura Wandel (37), is de officiële Belgische inzending voor de Oscars. Dat heeft Wallonie Bruxelles Images donderdag bekendgemaakt. Als de film, die al verschillende keren in de prijzen viel, in februari op de shortlist terechtkomt, zal hij dus meedingen naar de Oscar voor Beste Internationale Film. De 94ste Oscarceremonie vindt plaats op 27 maart 2022.