Lil' Kleine met zijn vriendin Jaimie Vaes
Volledig scherm
Lil' Kleine met zijn vriendin Jaimie Vaes © Bruno Press - EM-Press/Patrick van Emst

Zit er dan toch een haar in de boter bij Jaimie en Lil’ Kleine? “Jaimie woont alleen met haar zoontje op Ibiza”

ShowbizzDe arrestatie van Lil’ Kleine (26) tijdens een vakantie op Ibiza blijkt nu toch nog een staartje te krijgen. De rapper werd eind mei gearresteerd nadat hij zijn verloofde Jaimie Vaes (31) aanviel. Het koppel beweerde eerst alles weer koek en ei was, maar nu worden daar toch vraagtekens bij geplaatst. Enkele bronnen vertellen aan het tijdschrift Privé dat Jaimie een appartement op Ibiza heeft gehuurd, waar zij zich voorlopig alleen wil vestigen met haar tweejarig zoontje.

1 reactie

 • Guy Pollaerts

  2 maanden geleden
  Omhooggevallen ventje!
 1. Brad Pitt-lookalike moet datingapps verwijderen omdat geobsedeerde vrouwen hem stalken: “Ik ben niet op zoek naar mijn Angelina”
  Celebrities
  2

  Brad Pitt-lookalike moet datingapps verwijde­ren omdat geobsedeer­de vrouwen hem stalken: “Ik ben niet op zoek naar mijn Angelina”

  Een 35-jarige vrijgezel zijn en als twee druppels water op Brad Pitt lijken. Het klinkt als een droom, maar er is ook flinke keerzijde aan de medaille. Lookalike en vader Nathan Meads kan niet meer online dates scoren omdat vrouwen enkel geïnteresseerd zijn in de echte Hollywoodster of hem blijven lastigvallen. “Vrouwen verwijten me dat ik een nepprofiel heb of beginnen met letterlijk te stalken”, zegt de Brit.