Dag Allemaal staat stil bij de werkwijze van vlogster Yvonne Coldeweijer.
Volledig scherm
PREMIUM
Dag Allemaal staat stil bij de werkwijze van vlogster Yvonne Coldeweijer. © ANP Kippa

“Zijn druggebruik is uit de hand gelopen”: Yvonne Coldeweijer hangt alle ‘vuile was’ van André Hazes buiten

ShowbizzAls André Hazes (27) en zijn Sarah (25) bezweken zijn onder de media-aandacht, dan is vlogster Yvonne Coldeweijer (34) ongetwijfeld een van de grote boosdoeners. Het gewezen musicalsterretje voorziet onze noorderburen van het strafste nieuws over bekend Nederland, en dan de Hazes-clan in ’t bijzonder. Zo was zij de eerste die meldde dat Sarah zich liet opnemen, en daar blijft het niet bij. “Sarahs vader heeft het koppel woest aan de deur gezet”, klonk het vorige week nog. Het geheim achter haar eindeloze stroom ‘nieuwtjes’? Een heus spionnenleger.

13 reacties

 • John De roo

  1 jaar geleden
  Een normale mens loopt hier een veroordeling voor stalking voor op.
 • jo vissenaeken

  1 jaar geleden
  Niemand vertrouwd da moeike toch niet meer??Hare vuile was zal niet goed genoeg zijn zeker
 • francis vanoverschelde

  1 jaar geleden
  Media is het virus
 • Johan commère

  1 jaar geleden
  Alle sociale media zijn de ondergang van heel veel zaken . Zelfs bij radio en tv stations verplichten ze je om op facebook , instagram , ... te zitten om nog te kunnen deelnemen aan wedstrijden enzomeer . Gewoon schandalig . Je moet eens kijken naar de mensen die bijvoorbeeld op een terrasje zitten, 8 op de 10 zijn constant met de smartphone bezig . Dat noemen ze dan achteraf " een gezellig uitstapje gedaan " . Jawadde !
 • Sabrina Velez

  1 jaar geleden
  Andere mensen de put in duwen tof allemaal!!! Social media 8s serieus uit de hand aan het lopen en niemand dat er iets aan doet
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. De ‘oudere’ vrouw die prins Harry ontmaagd zou hebben klapt uit de biecht: “Ik heb het 21 jaar lang geheim gehouden”
  ROYALTY

  De ‘oudere’ vrouw die prins Harry ontmaagd zou hebben klapt uit de biecht: “Ik heb het 21 jaar lang geheim gehouden”

  Het is ongetwijfeld één van de meest besproken passages in de biografie van prins Harry (39): het moment waarop hij beschrijft hoe hij zijn maagdelijkheid verloor. Hij was zeventien jaar toen hij voor het eerst de liefde bedreef, in een veld achter een pub. Al verklapt de hertog van Sussex niet met wie. Nu doet de “oudere vrouw”, zoals Harry haar omschreef, voor het eerst haar verhaal. “De seks was passioneel en spannend omdat we wisten dat het eigenlijk niet mocht.”