Dag Allemaal staat stil bij de werkwijze van vlogster Yvonne Coldeweijer.
Volledig scherm
PREMIUM
Dag Allemaal staat stil bij de werkwijze van vlogster Yvonne Coldeweijer. © ANP Kippa

“Zijn druggebruik is uit de hand gelopen”: Yvonne Coldeweijer hangt alle ‘vuile was’ van André Hazes buiten

ShowbizzAls André Hazes (27) en zijn Sarah (25) bezweken zijn onder de media-aandacht, dan is vlogster Yvonne Coldeweijer (34) ongetwijfeld een van de grote boosdoeners. Het gewezen musicalsterretje voorziet onze noorderburen van het strafste nieuws over bekend Nederland, en dan de Hazes-clan in ’t bijzonder. Zo was zij de eerste die meldde dat Sarah zich liet opnemen, en daar blijft het niet bij. “Sarahs vader heeft het koppel woest aan de deur gezet”, klonk het vorige week nog. Het geheim achter haar eindeloze stroom ‘nieuwtjes’? Een heus spionnenleger.

13 reacties

 • John De roo

  3 weken geleden
  Een normale mens loopt hier een veroordeling voor stalking voor op.
 • jo vissenaeken

  3 weken geleden
  Niemand vertrouwd da moeike toch niet meer??Hare vuile was zal niet goed genoeg zijn zeker
 • francis vanoverschelde

  3 weken geleden
  Media is het virus
 • johan commère

  3 weken geleden
  Alle sociale media zijn de ondergang van heel veel zaken . Zelfs bij radio en tv stations verplichten ze je om op facebook , instagram , ... te zitten om nog te kunnen deelnemen aan wedstrijden enzomeer . Gewoon schandalig . Je moet eens kijken naar de mensen die bijvoorbeeld op een terrasje zitten, 8 op de 10 zijn constant met de smartphone bezig . Dat noemen ze dan achteraf " een gezellig uitstapje gedaan " . Jawadde !
 • sabrina velez

  3 weken geleden
  Andere mensen de put in duwen tof allemaal!!! Social media 8s serieus uit de hand aan het lopen en niemand dat er iets aan doet