Dag Allemaal staat stil bij de werkwijze van vlogster Yvonne Coldeweijer.
Volledig scherm
PREMIUM
Dag Allemaal staat stil bij de werkwijze van vlogster Yvonne Coldeweijer. © ANP Kippa

“Zijn druggebruik is uit de hand gelopen”: Yvonne Coldeweijer hangt alle ‘vuile was’ van André Hazes buiten

ShowbizzAls André Hazes (27) en zijn Sarah (25) bezweken zijn onder de media-aandacht, dan is vlogster Yvonne Coldeweijer (34) ongetwijfeld een van de grote boosdoeners. Het gewezen musicalsterretje voorziet onze noorderburen van het strafste nieuws over bekend Nederland, en dan de Hazes-clan in ’t bijzonder. Zo was zij de eerste die meldde dat Sarah zich liet opnemen, en daar blijft het niet bij. “Sarahs vader heeft het koppel woest aan de deur gezet”, klonk het vorige week nog. Het geheim achter haar eindeloze stroom ‘nieuwtjes’? Een heus spionnenleger.

13 reacties

 • John De roo

  4 weken geleden
  Een normale mens loopt hier een veroordeling voor stalking voor op.
 • jo vissenaeken

  4 weken geleden
  Niemand vertrouwd da moeike toch niet meer??Hare vuile was zal niet goed genoeg zijn zeker
 • francis vanoverschelde

  4 weken geleden
  Media is het virus
 • johan commère

  1 maand geleden
  Alle sociale media zijn de ondergang van heel veel zaken . Zelfs bij radio en tv stations verplichten ze je om op facebook , instagram , ... te zitten om nog te kunnen deelnemen aan wedstrijden enzomeer . Gewoon schandalig . Je moet eens kijken naar de mensen die bijvoorbeeld op een terrasje zitten, 8 op de 10 zijn constant met de smartphone bezig . Dat noemen ze dan achteraf " een gezellig uitstapje gedaan " . Jawadde !
 • sabrina velez

  1 maand geleden
  Andere mensen de put in duwen tof allemaal!!! Social media 8s serieus uit de hand aan het lopen en niemand dat er iets aan doet
 1. 5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavingen in ‘Axel Gaat Binnen’
  Play
  TV

  5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavin­gen in ‘Axel Gaat Binnen’

  In ‘Axel Gaat Binnen’ neemt Axel Daeseleire morgenavond zijn intrek in Affect2U, een afkickkliniek in Hoboken waar momenteel twaalf mensen verblijven. Iedereen die hier opgenomen wordt, komt vrijwillig binnen en verblijft er gemiddeld zeven weken. Axel raakt aan de praat met Senne (16), de jongste bewoner. Hij kampt met een gameverslaving “Ik speelde 12 à 13 uur per dag, of soms zelfs 24 uur omdat ik een nachtje door speelde”, klinkt het.
 2. Katy Perry over het moederschap: “Het is hetzelfde als het popsterrenleven, je borsten hangen er altijd uit”
  Celebrities

  Katy Perry over het moeder­schap: “Het is hetzelfde als het popsterren­le­ven, je borsten hangen er altijd uit”

  De Amerikaanse zangeres Katy Perry (37) was gisteren te gast bij ‘The Ellen DeGeneres Show’ en daar vertelde ze enkele opmerkelijke anekdotes over haar nieuwe leven als moeder. Ze vergelijkt het moederschap met het popsterrenleven en zegt dat er eigenlijk niet zoveel verschillen zijn. Katy verwelkomde een een jaar geleden haar eerste kind, dochtertje Daisy Dove, samen met acteur Orlando Bloom (44).