“Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël

ShowbitsVorige week zagen we in ‘Boer zkt vrouw’ hoe presentatrice Dina Tersago moest ingrijpen op het erf van boer Raphaël. De sterke connectie tussen hem en kandidaat Jasha zorgden bij de andere twee dames voor jaloezie. Tijdens een confrontatie bij de caravan, ontaarde het gesprek snel in een heftige ruzie. Een situatie die elke boer zou kunnen overkomen, of heeft boer Raphaël het verkeerd aangepakt? Showbits-reporter Senne sprak met ex-kandidaten Kim en William om te vragen hoe je ‘Boer zkt vrouw’ het best aanpakt.

15 reacties

 • maggie janssens

  2 maanden geleden
  Hou er gewoon mee op.t lijkt louter tv vulling
 • Eveline Van den Hout

  2 maanden geleden
  Die 2 jaloerse dames hebben zo hun ware aard getoond. Boer R. heeft gelijk die 2 te weren. Dergelijke vrouwen wil men toch niet beter leren kennen zeker.
 • kathleen de wolf

  2 maanden geleden
  Helaas, de formule heeft zijn beste tijd gehad.. ook de 24 u formule dient tot niets. Enkel maar direct tweedracht zaaien.. alles voor de kijkcijfers.. spijtig
 • Dany Carton

  2 maanden geleden
  Ze hadden groot gelijk om op te stappen , hij heeft een groot ego over zichzelf , de dames mochten zich niet samen amuseren maar waren daar voor hem . Jasha had ook beter opgestapt !
 • Patrick Melaerts

  2 maanden geleden
  Het gaat hier niet om " boer zoekt vrouw " of " boerin zoekt man" . Het gaat hier gewoon om kijkcijfers . De deelnemers worden gebruikt om deze te bekomen .