André Hazes en Monique
Volledig scherm
André Hazes en Monique © Instagram

Zijn André Hazes en z’n ex Monique terug samen? “Hij is al een aantal keer bij haar blijven slapen”

ShowbizzEen goeie maand geleden zette André Hazes (27) zijn vriendin Sarah Van Soelen (25) aan de deur, maar volgens de Nederlandse roddelpers heeft de zanger de liefde opnieuw gevonden. Hij zou terug samen zijn met zijn ex Monique Westenberg (43), waarmee hij ook een zoontje Dré heeft. “André heeft heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt”, klinkt het.

3 reacties

 • Slim Van de Sumpel

  1 jaar geleden
  Snel, dat iemand Sarah op de hoogte brengt. Dat arm schaap denkt dat ze nog samen is met André. Hoe dat er nu nog vrouwen zijn die nog in de “oprechte” gevoelens van die flierefluiter geloven, dat snap ik echt niet.
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Storywood ! Niets interessant aan !
 • Peter Van den broecke

  1 jaar geleden
  Is wel duidelijk dat ze dit spaarpotje niet zal lossen….
 1. GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”
  PREMIUM
  TV
  2

  GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

  Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”
 2. Prins Harry gaf zijn neefje een exclusief boek ter waarde van 9.057 euro
  ROYALTY

  Prins Harry gaf zijn neefje een exclusief boek ter waarde van 9.057 euro

  Hij heeft net zijn eigen boek uitgebracht, maar het lijkt erop dat Prins Harry (38) al veel langer een boekenliefhebber is. In 2018 gaf hij zijn neef, prins Louis (4), namelijk een peperduur boek: een eerste editie exemplaar van A.A Milne’s ‘Winnie De Poeh’. Voor het exclusieve cadeautje, ter ere van het doopfeest van de Britse prins, legde de hertog van Sussex maar liefst 9.860 dollar (ongeveer 9.057 euro) neer.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).