Op Instagram pakte Sarah vorige maand uit met een indrukwekkend boeket rozen, naar verluidt gekregen van André. Ook haar andere foto's geven een inkijk in haar spannend jetsetleventje.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Instagram pakte Sarah vorige maand uit met een indrukwekkend boeket rozen, naar verluidt gekregen van André. Ook haar andere foto's geven een inkijk in haar spannend jetsetleventje. © RV

"Zij was er toen we beiden erg diep zaten": André Hazes bevestigt dat hij samenwoont met Sarah van Soelen (25)

ShowbizzDe bom onder de relatie van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) heet Sarah van Soelen (25). Van goede komaf, actief als model en influencer en een graag geziene gaste op showbizzfeestjes. Gisterenavond gaf André toe dat de twee al samenwonen. "Het is een heel leuk wijf."

43 reacties

 • Stef Luyten

  3 maanden geleden
  Goe bezig André! Ik zou ne hetzelfde doen. We zitten terug in de pampers voor we het beseffen. We leven maar 1 keer!
 • bruno draulans

  3 maanden geleden
  Nadat hij mee deed met " liefde voor muziek" en later in "het huis" zat, waar hij de beste conditiescore haalde van allemaal, dacht ik: " eindelijk heeft die rust gevonden bij Monique". Niet dus. Met een gepimpt fuifbeest ga je geen mooie toekomst tegemoet, jongen. Maar dat zal je wellicht pas beseffen als je 50 wordt en dan maar vloeken over wat je hebt laten schieten
 • Stephan Chef

  3 maanden geleden
  Het zal niet de laatste zijn, wordt vervolgd...
 • Ben Detrez

  3 maanden geleden
  Die zit vol botox en plastiek maar goed als hij maar gelukkig is zeker. Dat Monique maar blij is dat ze daar vanaf is.
 • Francois Vleminckx

  3 maanden geleden
  En puur natuur zo te zien!
 1. Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak
  TV
  3

  Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak

  De Vlaamse misdaadserie ‘Fair Trade’ krijgt binnenkort een tweede seizoen. ‘Fair Trade’ was een van de Vlaamse reeksen waarmee Streamz vorig jaar van start ging als nieuwe streamingdienst. Het eerste seizoen van de misdaadreeks is nog steeds de best bekeken titel op het platform. Daarom is producent Marc Punt gestart met de ontwikkeling van een tweede seizoen. Het verhaal speelt zich terug in Antwerpen af, met Ella-June Henrard (28) en Peter Van den Begin (56) in de hoofdrollen.
 2. BINNENKIJKEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk

  Nu Kim Kardashian (40) en Kanye West (44) officieel uit elkaar zijn, is het niet meer dan logisch dat de twee elk hun eigen pand hebben. Kim mocht van haar ex-man samen met hun vier kinderen in hun herenhuis van 50 miljoen euro blijven terwijl Kanye zijn intrek nam in een iets goedkoper stulpje. Te midden van Los Angeles heeft de rapper een eigendom dat hij momenteel gebruikt als vrijgezellenhuis. Al is er de laatste tijd maar weinig ‘vrijgezellen’ aan nu zijn romance met Irina Shayk (35) steeds meer vorm krijgt.